Bunicuța culturistă: Sharon Madderson vrea să devină Miss Olympia

De: Gabriela Voicu / 19.04.2012, 10:33
Bunicuța culturistă: Sharon Madderson vrea să devină Miss Olympia
Britanica Sharon Madderson (46 de ani) este cotată a patra culturistă din lume și vrea să obțină titlul Miss Olympia, în acest an.

Sharon Madderson, o femeie în vârstă de 46 de ani din Marea Britanie, este cotată a patra culturistă din lume, iar anul acesta se luptă să obțină titlul Miss Olympia.

Britanica se antrenează de 16 ani și și-a descoperit pasiunea pentru bodybuilding după ce l-a cunoscot pe soțul ei, Graham, la o sală de sport din Cramlington.

Acum, Sharon are trei copii și doi nepoți, dar acest lucru nu o împiedică să se antreneze pentru titlul mondial. În plus, ea ține o dietă foarte strictă, bazată pe legume, pui și pește.

Sharon Madderson

Primul titlu l-a obținut în 2006 și a fost prima femeie din Marea Britanie care a concurat la America`s Classic Contest.

Miss Olympia va avea loc în Las Vegas (SUA) , în luna septembrie a acestui an.

Și România se laudă cu câteva culturiste care fac furori peste hotare. Nicoleta Radu a urcat pe podium în Las Vegas, la Classic Bodybuilding, cel mai important concurs din lume de acest gen, iar Alina Popa este în echipa IFBB Pro și participa la cele mai tari concursuri de culturism.