Bunurile lui Mircea Sandu și ale lui Dumitru Dragomir, puse sub sechestru

Apropo.ro / 06.04.2012, 09:26
Bunurile lui Mircea Sandu și ale lui Dumitru Dragomir, puse sub sechestru
Bunurile mobile și imobile ale lui Mircea Sandu, Dumitru Dragomir și ale celorlalți membri ai Comitetului Executiv au fost puse sub sechestru de către DNA.

Procurorii DNA au dispus punerea sub sechestru pe bunurile mobile și imobile ale lui Mircea Sandu, președinte FRF, Dumitru Dragomir, președinte LPF, și ale celorlalți zece membri ai Comitetului Executiv cercetați în cazul excluderii Universității Craiova.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) a pus sechestru pe un imobil ce aparține lui Mircea Sandu și pe trei imobile din proprietatea lui Dumitru Dragomir.

Federația Română de Fotbal (FRF) și Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) sunt învinuite de procurorii DNA în dosarul excluderii Universității Craiova, alături de președinții acestor foruri, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, și de alți 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF. Aceștia sunt învinuiți de abuz în serviciu și de sustragere de bunuri de sub sechestru.

Până în prezent, au fost audiați de DNA toți cei acuzați în acest dosar și mai mulți foști componenți ai echipei oltene.

Citește mai multe detalii despre sechestrarea bunurilor lui Mircea Sandu și ale lui Dumitru Dragomir, pe Mediafax.ro