Burca: Am jucat și pentru sinistrați

Apropo.ro / 21.05.2006, 13:29
Burca: Am jucat și pentru sinistrați
Capitanul echipei FC Național, Ovidiu Burca, a declarat, sâmbata, ca este bine ca de pe urma victoriei din meciul cu Pandurii Târgu Jiu vor beneficia și persoanele afectate de inundații, carora le vor fi donați banii promiși "bancarilor" de contracandidatele la

Capitanul echipei FC Național, Ovidiu Burca, a declarat, sâmbata, ca este bine ca de pe urma victoriei din meciul cu Pandurii Târgu Jiu vor beneficia și persoanele afectate de inundații, carora le vor fi donați banii promiși „bancarilor” de contracandidatele la retrogradare ale formației gorjene.

Ovidiu Burca a declarat, pentru MEDIAFAX, ca decizia donarii banilor oferiți de rivalele Pandurilor a aparținut conducerii clubului, jucatorii „bancari” având promise prime de câte 500 de dolari pentru o victorie cu Pandurii. „Ni s-a spus despre acest gest. Credem ca este o hotarâre înțeleapta. Au fost presiuni foarte mari, ba ca o sa le dam meciul, ba ca o sa jucam pentru alții. FC Național este o echipa curata și cu oameni de caracter. Am jucat și pentru acei sinistrați. Noi am jucat pe o prima de 500 de dolari, bani pe care vreau sa-i primesc”, a spus Burca.

Președintele CA al FC Național, Constantin Iacov, a declarat, la finalul meciului FC Național – Pandurii, scor 3-2, din etapa a XXVIII-a a Diviziei A, ca i s-au promis 60.000 de dolari de catre oficiali ai gruparilor FC Vaslui și Jiul, pentru a învinge pe Pandurii.

Surse din cadrul gruparii FC Național susțin, însa, ca unii jucatori ai formației „bancare” nu au fost de acord cu donarea banilor.

Mediafax