Burger King, fast-food la tine acasa!

De: Dragos Tanase / 31.01.2008, 17:43
Burger King, fast-food la tine acasa!
Burger King, al doilea mare lant de restaurante fast-food din SUA, a semnat un contract de franciza pentru intrarea pe piata romaneasca.

Burger King, al doilea mare lant de restaurante fast-food din Statele Unite, a semnat la sfarsitul anului trecut un contract de franciza pentru intrarea pe piata romaneasca, potrivit raportului trimestrial al companiei americane.

Reteaua Burger King cuprinde mai mult de 11.300 de restaurante in Statele Unite si in 69 de tari din intreaga lume. Aproximativ 90% din restaurantele Burger King sunt detinute si operate de francizori independenti.

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Cand e vorba de investitii, americanii se uita spre Europa de Est

Un raport publicat in Germania de Camera Americana de Comert si de Boston Consulting Group a aratat ca firmele americane se uita tot mai mult spre Europa de Rasarit atunci cand e vorba de realizarea de investitii, informeaza EUobserver.

La realizarea acestui raport au participat o serie de mari companii internationale, precum Microsoft, Cisco Systems, Apple, Burger King, Coca-Cola si Disney, care au fost interogate in legatura cu locatia in care ar fi dispusi sa isi deschida o afacere.