BURLACI la Hollywood. Ei sunt din nou “pe piaţă”!

Apropo.ro / 26.07.2012, 07:00
BURLACI la Hollywood. Ei sunt din nou “pe piaţă”!
La Hollywood, prima jumătate a anului 2012 a fost marcată de divorţuri sau despărţiri şocante, în urma cărora câteva celebrităţi cu mare lipici la publicul feminin au redevenit burlaci. Doamnelor, fiţi pe fază!

Tom Cruise (50 de ani, 1,70 m, 275 milioane $)

Puncte forte: La mai bine de 26 de ani de la rolul din „Top Gun”, Tom Cruise abordează acelaşi look tineresc – aşadar, gene foarte bune (sau medici plasticieni foarte discreţi). Mai mult, Cruise este unul dintre actorii de la Hollywood care câştigă cel mai bine, acesta având inspiraţia ca, la filmele semnate de Steven Spielberg, să nu ceară un salariu nesimţit ci un procent din încasările ulterioare. Iar la divorţul de Katie Holmes a scăpat ieftin. Tom n-are un gen preferat cât priveşte femeile: Mimi Rogers, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Katie Holmes stau drept dovadă în acest sens.
Puncte slabe: Este adeptul fervent al Bisericii Scientologice, o religie controversată care susţine că omul este o fiinţă spirituală nemuritoare, care este captivă pe planeta Pământ într-un corp de carne. În plus, sforăie foarte tare.

Johnny Depp (49 de ani, 1,78 m, 300 milioane $)

Puncte forte: Extrem de talentat, votat de câteva ori cel mai sexy bărbat în viaţă, pomeţi incredibili, roluri extrem de amuzante şi la limita ciudăţeniei (Tim Burton ştie de ce), îi place să cânte la chitară. Despărţirea de Vanessa Paradis l-a lăsat fără jumătate de avere, dar „Piraţii din Caraibe 5” este deja anunţat, deci nu are probleme în sectorul finanţelor. În plus, are propria lui insulă de vis în Bahamas. Printre fostele lui iubite se numără Sherilyn Fenn, Kate Moss, Winona Ryder, Vanessa Paradis sau recenta Amber Heard, aşadar îi cam plac femeile incredibil de frumoase şi slabe.

Puncte slabe: Dependenţa de alcool din trecut aproape i-a ruinat cariera. În plus, îi place să se joace cu păpuşile Barbie şi colecţionează schelete de porc.

Ashton Kutcher (34 de ani, 1,89 m, 90 milioane dolari)

Puncte forte: Înalt, bine făcut, cu un aer irezistibil de puşti obraznic, Ashton Kutcher a frânt multe inimi la Hollywood şi nu numai. Înainte să devină model şi mai apoi actor, studia să devină inginer biochimist. Împreună cu fosta sa soţie, Demi Moore, a înfiinţat o fundaţie care luptă împotriva sclaviei sexuale în rândul copiilor. Dacă acum acesta este „ocupat” cu Mila Kunis, nu disperaţi: Ashton are un frate geamăn.
Puncte slabe: Să spunem doar că fosta iubită Brittany Murphy îi reproşa că nu este bun la pat, Demi Moore l-a acuzat de infidelitate, iar amanta Sara Leal a declarat că au făcut sex neprotejat.

Seal (49 de ani, 1,92 m, 24 milioane $)

Puncte forte: Este interpretul faimoaselor piese „Crazy” şi „Kiss From A Rose”, a fost căsătorit cu supermodelul Heidi Klum şi are trei copii cu aceasta. Inflexiunile senzuale ale vocii sale se datorează unor experienţe traumatice din viaţa lui: o dublă pneumonie şi un accindent la o cursă de maşini în care era să-şi piardă viaţa.
Puncte slabe: Înainte să devină celebru, făcea reclamă bordelurilor din Londra, drept pentru care a şi fost arestat. Se pare că motivul divorţului de Heidi au fost crizele necontrolate de furie ale acestuia.

Russell Brand (37 de ani, 1,86 m, 15 milioane $)

Puncte forte: Recomandat doar dacă vă plac comedianţii britanici, foşti alcoolici, foşti dependenţi de droguri, autori de romane best-seller. A impresionat în sensul bun când, la divorţul de Katy Perry, deşi legea îi dădea dreptul la jumătate averea acesteia, a refuzat cu graţie mai bine de 20 de milioane de dolari.

Puncte slabe: Are reputaţie de afemeiat şi este dependent de sex. A fost concediat de MTV când, după atacul din 11 septembrie de la World Trade Center, a venit la serviciu deghizat în Osama Bin Laden.

Gabriela Groza