“Burlacul” Vladimir Drăghia: “Îmi place jocul seducţiei şi îl practic în mod pervers”

De: Cătălina Matei / 18.01.2012, 12:07
“Burlacul” Vladimir Drăghia: “Îmi place jocul seducţiei şi îl practic în mod pervers”
Vladimir Drăghia este noul “Burlac” de la Antena 1 şi ne-a demonstrat, în interviul ce urmează, că este un burlac cu atitudine.

Are aproape 26 de ani, a făcut înot de performanţă, a ratat o bursă în SUA, însă şi-a încercat norocul în Italia cu doar 100 de euro în buzunar. Dar a decis să se facă actor, iar scenele sale fierbinţi din „Narcisa sălbatică” a pus pe jar multe domnişoare.

– De când tot joci în telenovele, ţi s-au atribuit titluri de genul „cel mai sexy, cel mai râvnit barbat”… Cât de macho te simţi tu în afara platoului de filmare?
Nu cred că „macho” este cuvântul potrivit pentru felul în care mă simt… Sunt degajat, relaxat, uneori sigur pe mine. Cred că degajarea asta vine din felul în care am fost crescut şi din experienţele cumulate până în prezent.

– Eşti de genul de bărbat cuceritor sau, mai degrabă, aştepţi să facă femeia primul pas?
Îmi place să cuceresc şi să fiu cucerit! Îmi place jocul seducţiei şi îl practic în mod pervers de fiecare dată!

– Ce-ţi doreşti, în primul rând, de la concurentele care vor ajunge la „Burlacul„?
Decenţă! Nu m-ar deranja dacă ar fi şi însufleţite.

– Cum arata femeia perfecta pentru tine?
Nu ştiu. Nu vreau să creez un mulaj în care să încerc să potrivesc pe cineva de fiecare dată când consider că ar fi posibil să intre în el. Aştept să fiu surprins! Să descopăr! Să mă facă ea să îmi dau seama ce vreau.

– În „Narcisa sălbatică”, ai fost protagonistul unor scene extrem de fierbinţi. Totuşi, ce nu ai face niciodată în faţa unei camere de filmat, indiferent de câţi bani ai primi?
Îmi place întrebarea asta! Nu ştiu… m-ai pus pe gânduri! Nu cred că numărul banilor este problema aici. Dacă pot fi convins că scena pe care o fac este vitală, iar mesajul este unul artistic, greu, care contează, atunci limita lucrurilor pe care le pot face este destul de mult împinsă către ceea ce ar putea fi considerat extrem din toate punctele de vedere.

– Ai produs şi un videoclip, în care ai şi jucat de altfel. A fost doar o experienţă sau vrei să aprofundezi domeniul?
Nu a fost doar o experienţă. Am deschis împreună cu un foarte bun prieten şi coleg, Anton Cârţu, o casă de producţie care funcţionează bine! Am făcut, în cele 6 luni de la înfiinţarea oficială, mai multe spoturi publicitare, videoclipuri, un pilot pentru un serial care sperăm că va intra cât mai curând pe o televiziune din România şi pregătim producţia unei docudrame filmate în Ecuador.

– Eşti şi patron de agenţie imobiliară. Cum îţi mai merg afacerile?
Nu mă mai ocup de ea aşa cum ar trebui, dar funcţionează surprinzător de bine! Pe lângă agenţie, de 3 ani lucrez şi investesc într-un site unic în România. În momentul în care va fi lansat, va monopoliza segmentul de piaţă pe care îl targhetează! Vă spun mai multe la momentul oportun.

– Până unde eşti dispus să mergi de dragul unei femei?
Nu am de unde să ştiu. De obicei sunt cumpătat, dar în mod cert persoana care mă va face să merg până departe, mai departe decât îmi imaginez că pot merge, există. Şi o să o facă! Sper…
Cătălina Matei