Bursucu’ şi Ana-Maria Barnoschi învârt „Roata Norocului” la Kanal D!

De: Nicoleta Nicolae / 24.06.2015, 07:00
Bursucu' şi Ana-Maria Barnoschi învârt
Din toamnă, Bursucu' (Adrian Cristea) şi Ana-Maria Barnoschi vor da startul unui nou sezon "Roata Norocului”, la Kanal D.

Cunoscutul coregraf şi colegul lui Teo Trandafir de la „Teo Show” e pus pe fapte mari, de această dată alături de Ana-Maria.

„Eu şi Ana-Maria avem o pasiune comună – dansul, dar ne-am mai descoperit una, aceea de a-i face să zâmbească pe cei din jurul nostru. Îmi doresc să fac cât mai mulţi români fericiţi la . Dacă ai încredere in tine, norocul e de partea ta „, declară Bursucu’.

„Mi-era dor de ! De atmosfera şi energia din platou, de consoanele şi vocalele care dădeau bătăi de cap concurenţilor, de plăcerea de a dansa şi de a intra în pielea diverselor personaje”, spune Ana-Maria Barnoschi.

În fiecare ediţie a show-ului „Roata Norocului”, trei concurenţi vor dezlega puzzle-uri de cuvinte pentru a câştiga o serie de premii constând în bani, piese de mobilier, produse cosmetice, electrocasnice, gadgeturi si masini. O vedetă va concura în fiecare ediţie a show-ului, premiile obţinute de aceasta mergând către un caz social, ca şi în sezoanele precedente.