Bush, intampinat cu pantalonii in vine

Apropo.ro / 18.04.2008, 12:14
Bush, intampinat cu pantalonii in vine
In timpul vizitei presedintelui american in Sochi a avut loc probabil unul dintre cele mai ciudate evenimente ...

In timpul vizitei presedintelui american in Soci a avut loc probabil unul dintre cele mai ciudate evenimente care ar putea avea loc in ceea ce putem spune ca este cea mai sigura locatie temporara din lume.

Masurile de siguranta au fost, asa cum se obisnuieste, extrem de stricte. Pe langa avioanele americane care au adus echipamentul si echipele de securitate ale Statelor Unite, responsabili cu ordinea au cerut cateva mijloace de transport suplimentare.

Toate autobuzele pe care le-au primit au fost lasate fara banchete iar cei responsabili de siguranta lui Bush le-au echipat cu cateva cutii negre ciudate.

Cu toate masurile stricte ce au fost aplicate s-a petrecut ceva cat se poate de straniu. Chiar in timp ce presedintele cel mai puternic al planetei cobora din avion, unul dintre lunetistii aflati pe o cladire s-a ridicat, a inmanat obiectul muncii colegului alaturat, si-a dat pantalonii jos si nu a facut altceva decat sa se elibereze de tensiunea evenimentului.

Cum George W. Bush nu a trecut printr-un eveniment nedorit iar lunetistul nu a trebuit sa intervina cu nimic acesta si-a terminat treaba inceputa dupa care si-a luat pusca si a revenit pe pozitie.

Cine sare in apararea baiatului cu pusca? Expertii. Acestia sustin ca adesea lunetistii sunt nevoiti sa stea nemiscati foarte mult timp iar din aceasta cauza sunt nevoiti sa isi rezolve cele necesare chiar la locul muncii. Acesta este cu un caz cu totul diferit de aceasta situatie, iar presedintele Statelor Unite ar trebui sa ia cateva masuri: fie ia atitudine in legatura cu disciplina celor de la protectie, fie le cumpara cateva seturi de scutece.