Busty Heart din SUA, cea mai neaşteptată prezenţă la ”iUmor” – Foto

De: Cătălina Matei / 06.03.2017, 13:10
Busty Heart din SUA, cea mai neaşteptată prezenţă la ”iUmor” - Foto
Prima ediţie a emisiunii ”iUmor”, care a fost difuzată la Antena 1 duminica, 5 martie, de la ora 20:30 a adus pe scenă, în faţa juraţilor Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo toate tipurile de umor, de la cel românesc, până la cel japonez sau american.

Dintre toţi cei şapte concurenţi, doar 4 au primit doi „da” şi au intrat în aplicaţia iUmor, pentru a fi votaţi de public şi a intra în competiţia de finală. Membrii trupei japoneze ”Mask Performance” au avut un număr total atipic, care a implicat măşti, dezbrăcat şi o formă de umor mai puţin folosită la noi. Bianca Rotbăşan, cu numărul ei de stand-up comedy l-a cucerit pe Mihai Bendeac, declarându-i iubirea, însă lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată când acesta i-a propus să meargă până la capăt şi să se sărute cu el pe scenă. Pentru că prietenul ei era în sală, acesta a fost de acord, cu condiţia să se sărute şi el cu Delia. Dar, în cele din urmă, dorinţa lui Mihai nu a fost împlinită…

Coco Marinescu a venit şi el cu un număr de stand-up inedit, aducându-l pe Micuţu în locul lui pe scenă. Acesta a făcut juriul să râdă cu lacrimi, făcând dificil momentul în care Delia, Mihai şi Cheloo au trebuit să aleagă cui dau like – lui Micuţu pentru prestaţie sau lui Coco pentru o ideea pe care nu a mai avut-o nimeni înainte.

Busty Heart, din SUA a fost de departe cea mai neaşteptată prezenţă la ”iUmor” din ediţia de duminică. Pe lângă numărul „distrugător” de obiecte pe care le-a făcut bucăţi cu sânii, ea a povestit la „iUmor” şi despre experienţele pe care le-a avut în filmele „The Dictator” unde încearcă să-l ucidă pe Sacha Baron Cohen şi în  „Deported”, ce va fi lansat în curând.

A doua ediţie, din 12 martie, de la ora 20:30 va aduce noi surprize atât juraţilor, cât şi telespectatorilor Antena 1, care îi pot vota pe cei pe care îi doresc în finală pe aplicaţia iUmor, de dumincă seara până luni. Câştigătorul fiecărei ediţii va fi anunţat în fiecare zi de luni, în cadrul Observatorului de la ora 16:00.