Bute ii tine pumnii lui Diaconu

Apropo.ro / 18.04.2008, 16:07
Bute ii tine pumnii lui Diaconu
Lucian Bute e alaturi de Diaconu in super-lupta cu Chris Henry si spune ca "Rechinul" are prima sansa cu americanul.

Diaconu va boxa cu Chris Henry in cadrul galei “Invincibilii”, cea mai tare gala de box organizata vreodata in Romania si transmisa, in direct, de PRO TV si Sport.ro.

"Am incredere foarte mare in Adrian. Cred ca o sa faca un meci extraordinar. E o onoare sa-l pot sustine din sala. Inaintea cantarului sunt emotii mari, esti slabit, nervos. Diaconu a trecut un test greu, cantarul. Maine seara o sa fie al doilea test, iar Diaconu trebuie sa castige. El e foarte bine pregatit. E intr-o forma extraordinara, loveste foarte puternic si are o dorinta mare sa castige. Se bate in Romania in fata publicului de aici. E presiunea mare pentru el, dar publicul si suporterii o sa-l ajute. Tehnic, Adrian loveste mai puternic decat Henry si are o viteza mai mare. Va fi un meci extraordinar, intre doi pugilisti neinvinsi. E justificata porecla" Tyson cel alb". Ma surprinde ca Henry e favorit la casele de pariuri, dar tocmai asta o sa-l coste.", a spus Bute la Specialul de pe Sport.ro.

Fara infrangere la profesionisti, Diaconu se bate la Bucuresti pentru tiltul mondial interimar WBC cu Chris Henry, pentru 600.000 E, cea mai mare bursa din cariera.

“ Este cel mai important meci din viata mea. Ma pregatesc de 3 luni strict pentru acesta lupta, am facut reprize de sparring cu trei parteneri diferiti, unul foarte apropiat ca stil de Henry. E o mare onoare sa ma bat in Romania. Am mai boxat aici, dar nu la acest nivel. Imi doresc din suflet ca publicul sa ma sustina.”, a declarat Adrian Diaconu.