„Butoane” cu efect garantat

De: Mirel Mircea / 17.03.2008, 10:12
Sustinuta puternic de arbitrul Ionel Ivan, Steaua a invins Unirea Urziceni si a trecut pe locul doi al Ligii I, la sase puncte de liderul CFR

Sustinuta puternic de arbitrul Ionel Ivan, Steaua a invins Unirea Urziceni si a trecut pe locul doi al Ligii I, la numai sase puncte de liderul CFR Cluj.

La inceputul returului Gigi Becali promitea ca "va apasa pe butoane incontinuu". Prima dovada a faptului ca vorbit serios a fost la meciul cu CFR, cand arbitrul Alexandru Tudor a refuzat clujenilor doua penaltiuri clare.

Aseara, a venit randul fluierasului Ionel Ivan "sa iasa la rampa". Prima mare greseala a comis-o in minutul 53 cand nu le-a acordat oaspetilor un penalty dupa un hent clar comis de Golanski, a urmat greseala enorma de la golul lui Habibou, din minutul 83, cand nu a semnalizat faultul pe care Dica l-a comis asupra lui Stelea, iar in minutul 88 acelasi Ivan a trecut cu vederea un nou hent facut de stelisti in propriul careu, cand Nesu a deviat cu mana un sut al Unirii Urziceni.

Daca la toate acestea se adauga maniera de arbitraj vadit pro-stelista se poate spune ca "butoanele" lui Gigi au mare trecere la arbitri.