Buturuga mica (CFR Cluj) vrea sa rastoarne carul mare (Chelsea)! Va reusi?

Apropo.ro / 01.10.2008, 11:46
Buturuga mica (CFR Cluj) vrea sa rastoarne carul mare (Chelsea)! Va reusi?
La prima vedere, intalnirea dintre CFR Cluj si Chelsea pare un duel inegal, cu putine sanse de izbanda pentru gazde.

La prima vedere, intalnirea dintre CFR Cluj si Chelsea pare un duel inegal, cu putine sanse de izbanda pentru echipa din Gruia.

Dar dupa rezultatul istoric obtinut de clujeni pe Olimpico din Roma, ne putem astepta la orice deznodamant in partida din aceasta seara.

Tehnicianul lui CFR Cluj a dezvaluit ca va trimite contra londonezilor aceeasi formula castigatoare ca si la Roma: Stancioiu – Tony, Cadu, Sousa, Pereira – Muresan, Dani – Dubarbier, Culio, Trica – Kone

"Echipa s-a pregatit bine pentru acest meci. Daca nu vor aparea surprize, va fi acelasi 11 ca la Roma… Ne pregatim sa dam maximum din ce putem in acest meci. Deocamdata, sintem la egalitate de puncte cu Chelsea…Nu am schimbat obiectivul, calificarea in Cupa UEFA, dar daca va aparea o oportunitate de calificare in primavara Champions League, nu o vom lasa sa scape", a declarat la conferinta de presa Maurizio Trombetta.

De partea cealalta, antrenorul brazilian al lui Chelsea stie totul despre campioana Romaniei, despre care spune ca joaca in stil sud-american.

"Stiu totul, fiecare jucator. Au argentinieni, brazilieni, portughezi… Seamana si la stilul de joc cu o echipa sud-americana. E fantastic felul in care s-au ridicat, cum au ajuns din Liga a III-a in Champions League.", a declarat Scolari.

Scolari ar putea trimite in teren urmatoarea formula: Cech – Bosingwa, Alex, Terry, A.Cole – Mikel, Kalou – Ballack, Lampard, Malouda – Anelka.

Partida CFR Cluj – Chelsea va avea loc in aceasta seara, de la ora 21:45, si va fi transmisa in direct de ProTV.

Spune aici daca tu crezi ca CFR Cluj poate produce surpriza in aceasta seara

Cu ce ar putea sa il surprinda Trombetta pe Scolari?

Imagine: Mediafax Foto