Buzău: Trei morți și doi răniți într-un accident de circulație

Apropo.ro / 22.09.2007, 13:02
Buzău: Trei morți și doi răniți într-un accident de circulație
Trei persoane au murit și două au fost rănite într-un tragic accident de circulație care s-a produs sâmbătă dimineață pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Din primele informații, tragedia s-a produs din cauza

Trei persoane au murit și două au fost rănite într-un tragic accident de circulație care s-a produs sâmbătă dimineață pe șoseaua de centură a municipiului Buzău.

Din primele informații, tragedia s-a produs din cauza șoferului unei mașini de mare tonaj, înmatriculată în Ialomița, care nu ar fi acordat prioritate unui autoturism Dacia care circula regulamentar. Autovehiculul a lovit violent Dacia, cu număr de Prahova, în care se aflau cinci bărbați din Băicoi, potrivit reprezentanților Poliției Buzău.

În urma impactului deosebit de puternic, Dacia a fost practic decapotată, trei dintre ocupanții mașinii-pasagerul dreapta față și doi de pe bancheta din spate murind pe loc. Una dintre victime a fost decapitată, capul său fiind găsit de anchetatori pe sensul opus de mers al șoselei.

Șoferul Daciei și un pasager din spate au scăpat cu viață din carnagiu, ei fiind transportați de urgență la Spitalul Județean Buzău.

Mai multe detalii la