Buze stralucitoare, ochi apetisanti si unghii de reptila

Apropo.ro / 06.07.2006, 15:37
Buze stralucitoare, ochi apetisanti si unghii de reptila
Vara asta, daca n-ai buzele excesiv de stralucitoare, pleoapele colorate in culori apetisante si - tine-te bine ! - unghii cu imprimeu de reptila, nu esti la moda. Pentru ca tendintele in beauty dicteaza culori vii, stralucitoare si decoruri piele de sarpe. Colectia de lip gloss-uri de la

Vara asta, daca n-ai buzele excesiv de stralucitoare, pleoapele colorate in culori apetisante si – tine-te bine ! – unghii cu imprimeu de reptila, nu esti la moda. Pentru ca tendintele in beauty dicteaza culori vii, stralucitoare si decoruri piele de sarpe.

Colectia de lip gloss-uri de la Peggy Sage se completeaza cu cinci noi culori care au menirea de a infrumuseta si sublinia forma buzelor. Cream soda, beige sunset, honey spark, rose givre si cosmic pink urmeaza trendul si te ajuta si pe tine sa te mentii pe val.

Fardurile pudra pulbere pentru pleoape, fine ca zaharul pudra si rafinate ca bomboanele, apartinand de asemnea aceleiasi colectii, cu siguranta iti vor face cu ochiul. Mai mult, machiajul devine un moment savurat cu placere de catre gurmanzi. Douasprezece culori, unele mai incantatoare decat altele, pentru o privire care te mananca din ochi.

Dar noile decoruri pentru unghii sunt de-a dreptul uimitoare. Peggy Sage vrea ca unghiile tale sa fie tot timpul mai colorate si mai stralucitoare. Cine s-ar fi gandit la efectul de piele de sarpe? Vei avea o manichiura inedita, extravaganta, care va atrage privirile si admiratia celor din jur.

Raluca Iorga