Buzele rosii, un must al sezonului (Poze)

Apropo.ro / 09.12.2008, 16:14
Noul trend in machiaj te indeamna sa iti subliniezi senzualitatea. Rujul rosu este rege in acest sezon!

Noul trend in machiaj te indeamna sa iti subliniezi senzualitatea. Se poarta figura cu un aspect fresh si cu buze bine conturate.

In acest sezon trebuie sa stralucesti in orice moment al zilei, iar acest lucru il realizezi prin folosirea unui ruj rosu intens si pasional.

GALERIE FOTO CU VEDETELE CARE AU OPTAT PENTRU ROSU

Pentru zi, poti opta pentru nuante nude si roz natural. Seara trebuie sa fii indrazneata si senzuala.

Rosul a stranit pasiuni in randul barbatilor de fiecare data. Au fost realizate cercetari pe acesta tema care au si aratat ca femeia care poarta culoarea rosie starneste emotii in randul barbatilor. Este clar ca rosul atrage!

In acest sezon, poti opta pentru rujuri in nuante de la rosu aprins, corai, pana la visiniu si chiar negru. Ramane alegerea ta daca optezi pentru nuante mate sau lucioase.

marilyn monroe

Pentru ca rujul sa iti ramana cat mai mult timp pe buze , inainte de aplicarea lui, poti folosi putin fond de ten sau pudra. Folosirea unui creion de contur este un must, iar culoarea acestuia trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu rujul pe care il vei aplica. Dupa aplicarea rujului este randul unui gloss de stralucire, dupa preferinte.

elena basescu gwen stefani andreea esca

 

Atentie insa, daca nu vrei sa apari la rubrica "asa nu", nu accentua si ochii si buzele in acelasi timp. Rujul rosu este pretentios, de aceea trebuie aleasa cu grija si tinuta vestimentara.

Ce poti alege:

Korres iti ofera noul ruj cu guava, cu efect de durata. Contine vitamina C care iti ofera protectie antioxidanta. Ceara naturala si untul vegetal sporesc rezistenta culorii. Pret: 54 lei

ruj Korres

Rimmel London are pentru tine Hydra Renew Lipstick ce contine trei agenti de hidratare (acid hyaluronic, polipeptide si colagen natural). Protejeaza buzele si le face mai fine cu 60%. Se gaseste in 13 nuante. Poti alege nunate precum Diva Red, Amethyst Shimmer sau Tulip Pink. Pret: 20 lei

Lancome a lansat de curand un ruj irezistibil: L’Absolu Rouge. Nuanta de rosu exprima feminitatea si ofera buzelor senzualitatea de care ai nevoie. L’Absolu Rouge hidrateaza buzele, le ofera voluptate si rezistenta indelungata. In afara nuantelor de rosu, Lancome iti pune la dispozitie si nuante neutre sau apetisante. Pret: 120 lei

Lancome L'Absolu Rouge

Sisley iti pune la dispozitie rujul Phyto Lip Shine. Rujul are o textura cremoasa, nutritiva cu extracte de mango si unt de kokum. Cele 10 nuante iti pun buzele in valoare si iti subliniaza senzualitatea. Pret: 119 lei

Rujul rosu a facut furori de-a lungul timpului. Nu trebuie sa uitam de Marilyn Monroe care culca la picioare orice barbat. Un alt personaj celebru, cu mister si sarm a fost Greta Garbo, care folosea rujurile de nuante rosii.

Nici in zilele noastre aceasta culoare, pe variatii, nu este ocolita. Vedetele de la Hollywood prefera rosul glamour pentru red carpet. In sedintele foto ale vedetelor este subliniata senzualitatea buzelor rosii.

Nici vedetele din Romania nu ocolesc tendintele, fapt pentru care, daca privim in jurul nostru sau spre TV, vom avea prilejul sa admiram frumusetea si stralucirea buzelor rosii voluptoase si pasionale. Andreea Esca, Elena Basescu, Laura Cosoi, Delia Matache sunt doar cateva dintre reprezentantele sexului frumos care au optat pentru feminitate in make-up si pentru must-have-urile sezonului.

Te-ai gandit cum poti fii cea mai glamour de la party-ul de Revelion?

Tipa din filmuletul urmator iti arata cateva trucuri despre cum sa aplici rujul pe buze

 

Foto: The One, Gandul, Apropo.ro

Â