byron cântă la Hard Rock Cafe

De: Mioara Tronaru / 19.01.2014, 08:00
byron cântă la Hard Rock Cafe
Hard Rock Cafe, joi, 23 ianuarie 2014, începând cu ora 21.00: concert cu trupa byron.

În cei 7 ani de activitate, membrii trupei byron au lansat patru albume, au demarat proiecte pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi.

byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul “Perfect”.

byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).

Biletele pentru concertul BestMusic cu byron din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, dar şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 40 de lei cu loc la masă (fumători sau nefumători) şi 50 de lei VIP cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).