byron lansează coloana sonoră a serialului HBO “Rămâi cu mine”

De: Mioara Tronaru / 01.02.2014, 11:00
byron lansează coloana sonoră a serialului HBO “Rămâi cu mine”
Vineri, 21 februarie, trupa byron lansează noul album, “Melancolic”, ce cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO “Rămâi cu mine”.

Concertul de lansare va avea loc în clubul The Tube (str. Lipscani nr. 30-34, Bucureşti) şi va începe de la ora 22:00. În plus, byron îi vor avea ca invitaţi pe cei de la trupa londoneză Vienna In Love!

Albumul byron – “Melancolic” cuprinde 17 piese noi pe care le-aţi auzit în serialul HBO “Rămâi cu mine”, cum ar fi Melancolic (piesa de generic), Masa pentru doi, XX sau 1, 2, 3. Înregistrările pieselor au început în luna august 2013 şi s-au desfăşurat la Bucureşti în studioul Real Sound & Vision, avându-l ca inginer de sunet pe Victor Panfilov. Din partea HBO, byron au colaborat cu producătorul muzical Adam Balazs, care a coordonat muzica de film şi pentru producţiile “The Butterfly Effect 3”, “California Dreaming” sau documentarul “Born and Bred”.

byron – Melancolic (official video)

Vienna In Love sunt o trupa londoneză cu rădăcini atât în rock-ul clasic cât şi în cel contemporan, fiind influentaţi de trupe precum U2, The Cure, Placebo sau The Killers. De când s-au înfiinţat, în 2011, au susţinut turnee în Europa şi SUA, deschizând de asemenea pentru Duran Duran în oraşe ca Barcelona, Lille, Madrid, Londra sau la festivalul Exit din Serbia. Albumul lor de debut, “A Modern British Icon”, a fost lansat în decembrie 2013, iar acum Vienna In Love vin să îl prezinte şi publicului din România!