C-3PO se vinde scump

Apropo.ro / 10.06.2002, 11:32
C-3PO se vinde scump
Omul din interiorul carcasei aurii a androidului C-3PO din "Razboiul stelelor", adica actorul britanic Anthony Daniels, i-a înfuriat îngrozitor pe fani cînd le-a cerut bani în schimbul autografului sau. Sute de adolescenti si copii au stat la coada ore în sir asteptînd venirea starului


Omul din interiorul carcasei aurii a androidului C-3PO din „Razboiul stelelor”, adica actorul britanic Anthony Daniels, i-a înfuriat îngrozitor pe fani cînd le-a cerut bani în schimbul autografului sau.

Sute de adolescenti si copii au stat la coada ore în sir asteptînd venirea starului la tîrgul dedicat colecționarilor de obiecte „Star Wars”, organizat la Londra.

Cînd, în sfîrsit, au dat navala sa puna mîna pe autograful „robotului”, acesta s-a dovedit a fi mult mai puțin simpatic decît în film, caci le-a cerut 32 de dolari pentru semnatura lui. Multi dintre foarte tinerii fani au plecat dezgustati, iar cei mai mici dintre ei au început chiar sa plînga.

Vorba unui pustan: „Daniels trebuie sa fi facut o avere din Razboiul stelelor, asa ca nu înteleg de ce e nevoie sa puna tarif pe autografe!”.

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: