Cabral a făcut un anunţ şocant: A divorţat acum trei luni

De: Mioara Tronaru / 16.01.2014, 09:09



Cabral a făcut un anunţ şocant: A divorţat acum trei luni
Cabral Ibacka şi-a şocat fanii, miercuri, cu un anunţ uluitor.

Cabral a precizat, pe blogul său, că a divorţat de trei luni, “dar aleg abia acum să vorbesc despre asta”.

Din fericire, Cabral a lămurit rapid situaţia susţinând că nu este vorba despre un divorţ de sotia sa, Andreea, ci de vechiul telefon mobil, un iPhone.

Cabral susţine că a fost un mare fan al produselor Apple încă din 2007 şi a apreciat “toate lucrurile noi cu care au venit cei de la Apple”, dar vedeta de televiziune s-a îndrăgostit de curând de un produs al celor de la Samsung.

Cabral a decis să lamurească problema divorţului într-un mod liric: “Mi-aduc si-acum aminte, ne-am cunoscut in 2007. Intalnirea noastra a fost una frumoasa, de cand i-am atins trupul ne-am inteles bine. A venit 2008 si nu s-a schimbat nimic, apoi in 2009 si 2010 totul a fost bine, a venit 2011 si schimbarile nu ne-au afectat. 2012 a sosit si simteam nevoia de mai mult… dar am ramas. Apoi a venit 2013 si cand am vazut ca noutatea intarzie sa apara… ne-am dat seama ca trebuie sa ne despartim. Si despartirea a avut loc de ceva timp, sunt deja vreo trei luni de cand am pus punct, dar aleg sa vorbesc acum despre asta pentru ca simt ca este momentul”.

De asemenea, Cabral anunţă că divorţul său de iPhone s-a produs “spre disperarea Andreei, care este în continuare aifonistă”.