Cabral se mută la PRO TV. Ce se întâmplă cu postul Acasă TV?

De: Cătălina Matei / 13.05.2014, 11:36
Cabral se mută la PRO TV. Ce se întâmplă cu postul Acasă TV?
Postul Acasă TV a renunţat la emisiunile producţie proprie şi lansează o nouă strategie concentrată pe producţii latino-americane. Astfel, una dintre cele mai mari vedete ale postului, Cabral Ibacka, se va alătura staţiei PRO TV.

După 14 ani de Acasă TV, perioadă în care a prezentat cu succes emisiunea „Poveştiri de Noapte” şi s-a remarcat că actor în telenovele precum „Păcatele Evei”, „Inimă de Ţigan” sau „Regina”, Cabral Ibacka începe o nouă etapă a carierei sale în televiziune. El va face parte, astfel, din echipa de vedete a PRO TV-ului.

„Cabral este un exemplu că şcoala noastră de televiziune creşte vedete de succes, profesioniste şi iubite de publicul român. Cooptarea lui în echipa PRO TV reprezintă un pas firesc, deoarece Cabral se simte deja aici ca ‘acasă’, iar noi îl considerăm deja un membru al familiei noastre”, a declarat Lucia Antal, PR & Marketing Director PRO TV, într-un comunicat de presă.

Cât despre grila postului Acasă TV, aceasta va cuprinde numai telenovele. Prin noua strategie, care se va implementa sub sloganul „Viaţa e o telenovelă, Acasă e viaţa ta”, Acasă TV îşi propune să răspundă aşteptărilor publicului feminin din România, prin producţii românce de succes la nivel internaţional

 „Încă de la lansare, Acasă TV le-a cucerit pe telespectatoare prin conţinut de calitate. Pentru dezvoltarea strategică a postului, considerăm că este esenţial să ne concentrăm investiţiile în achiziţia de producţii latino-americane de succes, prin care să le redăm româncelor apetitul pentru telenovele autentice, cu poveşti captivante. Acasă TV înseamnă producţii de calitate pentru targetul feminin şi aici se va concentra toată atenţia noastră”, a mai declarat Lucia Antal.

În nouă grilă a Acasă TV se regăsesc producţii precum “Soţ de închiriat” (“Marido en alquiler”) şi “Chemarea inimii” (“Dama y obrero”) de la Telemundo, “Pentru că te iubesc” (“De que te quiero, te quiero”) şi “Spune-mi că eşti a mea” (Lo que la vida me robo) de la Televisa.

Acasă Gold va continua să difuzeze telenovele clasice îndrăgite de telespectatoarele din România.