Cabral şi Simina Popa – Îşi fac ochi dulci în State de România

Apropo.ro / 10.08.2009, 00:00
Cabral şi Simina Popa - Îşi fac ochi dulci în State de România
Thierry, personajul pe care l-am îndrăgit deja în “Regina” şi “Inimă de ţigan”, îşi continuă povestea în “State de România”, serialul de comedie care va începe din această toamnă la PRO TV. Surprizele nu întîrzie să apară, mai ales că în scenă intră şi Barcelona, aflată mereu în căutarea bărbatului ideal.


Cabral
Concert rock cu micuţii de pe platou

– Cum evoluează personajul tău în ”State de România”?

Thierry este acelaşi om, dar cu alte probleme, chiar drame. Rămîne însă o persoană care crede în dreptate, în dragoste, în oameni şi în familie. Interacţionează în continuare cu familia lui State, veţi vedea, destinul poate fi uneori de-a dreptul incredibil.

– Cum este să filmezi cu doi copii mici, Tito şi Norocel?
O zi vesel, o zi trist, Ozzie Osbourne! Cînd cei mici au chef de fil­mare, cînd e burtica plină şi scutecul curat, e bine. Cînd n-au chef, mă simt ca la un concert rock, stînd cu boxa în braţe!

– Iniţial, nu ţi-a fost frică să lucrezi cu copii atît de mici?
Frică?! Nu-i vorba de frică. Problema este că piticii n-au răbdare şi atunci trebuie ca întreaga echipă, actorii, tehnicul să se supună toanelor micilor scandalagii. Dar pînă la urmă iese bine, chiar şi printre urlete şi cotcodăceli majore.

– Cum reuşeşti să te împarţi între filmările pentru ”State de România” la PRO TV şi ”Poveştiri de noapte” la Acasă TV?
Sînt două echipe profi, oameni care ştiu prea bine cum să-şi facă treaba şi nu încurcă niciodată borcanele. Ne sincronizăm în aşa fel încît toate se întîmplă fără probleme.

– E greu rolul de tată în realitate?
Greu nu-i, doar dificil. Dar în acelaşi timp să fii tată e atît de frumos, atît de complet, încît nu mai vezi pic de greu­tate, vezi doar bucuria unui zîmbet, a unei vorbe, a unei priviri.

– Ce destinaţie de vacanţă ai ales pentru tine şi pentru fetiţa ta?
Am fost în Bulgaria şi în România, noi doi şi Luana, aşa cum facem în fiecare an. Nu căutăm nebunii exotice, ci linişte, locuri în care putem savura micile bucurii ale unei familii. Da, spun familie, pentru că din punctul de vedere al creşterii Pitinguinului nostru, noi sîntem o familie. Şi aşa o vom creşte.

Simina Popa
Soţia de senator vrea o altă viaţă

– Care a fost cea mai grea scenă pe care ai jucat-o cu State?
Am avut mari emoţii la început. Una dintre primele mele secvenţe a fost chiar cu Gheorghe Visu. În plus, Barcelona, personajul meu, intră în conflict cu foarte multe personaje noi, însă nu vor înceta nici vechile conflicte pe care le are cu Flacăra şi Minodora.  

– Ce urmăreşte Barcelona în noul serial de la PRO TV?

În ”Regina”, Barcelona avea un singur scop: să se mărite şi să găsească un tată pentru copilul ei, Babi. Acum, că şi-a văzut visul cu ochii, e totuşi ne­mulţumită şi încearcă să işte noi probleme. Vrea să găsească ceva nou, se gîndeşte că e tînără şi că merită ceva mai bun, deşi Dumne­zeu a fost darnic cu ea pînă acum şi a ajuns din cerşetoare mare doamnă, soţie de senator.

– Cînd descoperă că îi place Thierry?
Cum îl vede pe Thierry, Barcelona îl place instantaneu. Acum, crede că are dreptul la un bărbat tînăr şi încearcă prin diferite mijloace să facă ceva în acest sens.

– Ce ai făcut de la terminarea filmărilor pentru ”Regina”?
Am fost foarte tristă cînd s-au terminat filmările la ”Regina”. Am aşteptat cu nerăbdare să încep filmările la ”State de România”, pentru că îmi era foarte dor de personajul meu. Vacanţa mi-am petrecut-o acasă, cu familia