Cabral – un familist convins și totuși singur

Apropo.ro / 29.07.2005, 19:31
Cabral - un familist convins și totuși singur
Toata presa povestește despre idilele lui, pana și mama lui se întreaba, atunci cand citește articolele, "iar alta fata?". Cabral neaga cu hotarare toate zvonurile. De cateva luni este singur și pana va aparea Ea, își ocupa timpul cu fetița lui, Inoke.

Toata presa povestește despre idilele lui, pana și mama lui se întreaba, atunci cand citește articolele, „iar alta fata?”. Cabral neaga cu hotarare toate zvonurile. De cateva luni este singur și pana va aparea Ea, își ocupa timpul cu fetița lui, Inoke.

Toata lumea e în vacanța. Tu ce faci? Nu vrei vacanța?
Ba da, dar cata vreme îmi place munca mea, nu ma vait, ca n-am nici o problema cu asta.

„Baieți buni” cand începe din nou?
Habar n-am. Se vrea aceași echipa, de la tehnic, operatori, luminist, montat șuruburi și șofer, trebuie sa fie aceiași.

Regizorii au fost diferiți…
Au fost cinci regizori. Știi ca mulți au comentat ca asta nu a dat unitate și o anumita cursivitate serialului, dar mie mi-a placut foarte mult, pentru ca am putut sa lucram cu oameni diferiți. A fost și o chestie buna.

Cu Dragoș Bucur cum a fost?
Foarte mișto! Omul este absolut incredibil. Incredibil!

El s-a mai plans ca e destul de greu sa lucreze cu tine…
La început a avut niște temeri și, daca eram în locul lui, cred ca eram și mai speriat. Aoleu, vine unu’ mare negru care face televiziune, sa faca el film! Dar dupa aia ne-am înțeles foarte bine. Omul e incredibil. Îmi place de mor. Daca ar fi dupa mine i-aș da nota 100.

El ce nota ți-ar da?
Mi-ar placea sa zica cinș’pe, dar mai bine întreaba-l pe el.

Cu colegele de serial cum te-ai înțeles?
Toata lumea s-a obișnuit sa-și laude echipa: ce echipa frumoasa și ce bine ne înțelegem noi. Dar noi chiar ne-am înțeles foarte bine. Nici nu aveam încotro. Daca nu era așa, era dezastru, pentru ca munceam cate 16-18 ore pe zi și atunci nu mai aveai timp sa faci PR. „Iarta-ma pe mine pentru ieri și eu sa te iert pentru azi…” Nu mergea. Eram toți acolo, mancam la gramada, ne odihneam alea 10 secunde la gramada.

Te-am întrebat cum te-ai înțeles cu fetele pentru ca lumea spune ca a fost o idila între tine și Anne Marie Paraschivescu.
Lumea spune ca a fost o idila între mine și jumatate din populația feminina a Romaniei. Eu nu am nici o vina. Las oamenii sa creada în continuare ce vor. Nu am ce face. Nu pot sa sar dupa fiecare tampenie pe care o scriu ei sa strig: „Nu-i adevarat, nu-i adevarat!” Pur și simplu nu am nici un instrument de aparare. Am o emisiune în direct în care aș putea sa aberez pe tema asta cat aș vrea, dar nu vreau sa fac chestia asta. Foarte multe dintre femeile cu care am aparut în presa au fost doar prietene, amice, colege, cunoștințe și mi s-a pus în spate ca deja am și copii cu ele. Nu am ce sa fac.

Cu Aminata te-ai împacat și certat de nenumarate ori.
Asta unde?

În presa.
Cine? Care presa?

Peste tot.
Eu îi las sa scrie. Viața mea privata nu are nici o legatura cu chestia asta. O data la șase luni, mai sunt mici tangențe. Zic oamenii ca am fost cu fiica-mea la piscina. Asta e adevarat, dar cu partea amoroasa nu au nici o legatura. În perioada în care teoretic faceam mii de cuceriri, eu munceam de nu-mi vedeam capul.

La un moment dat ai fost cuplat și cu fosta doamna Mutu, Alexandra Dinu.
Da, cu toata lumea m-am cuplat. Daca vrei, facem o lista cu cine nu m-am cuplat – cu cine nu m-au cuplat ei, ca e mai simplu!

Pai, ia spune!
Nu, n-am nici un instrument de aparare, nu am ce face, pentru ca ies într-un loc, ma întalnesc cu o amica, o cunoștința. Ei, în ziare apare „noua cucerire”, blonda, șatena, roșcata, bruneta. Dar de foarte mult timp nu e nici o doamna în viața mea.

Ce înseamna pentru tine „de foarte mult timp”?
Ei, n-am spus ca de anul trecut! De cateva luni încoace. Mai mult de cateva luni… Chiar muncesc ca nebunul, a fost „Baieți buni”, a fost „Un barbat adevarat”, acum sunt „Poveștirile”…

Citește interviul integral cu Cabral numai în

Tags: