Cabron are o piesă cu Voltaj

De: Mioara Tronaru / 23.06.2014, 15:00
Cabron are o piesă cu Voltaj
După piesa „Ţara arde", Cabron îşi continuă linia de mesaje cu puternic caracter social în „Vocea ta", o colaborare cu trupa Voltaj. Piesa îndeamnă oamenii să aibă curajul să se exprime şi să îşi facă vocea auzită, să iasă din mulţime şi să îşi schimbe viaţa.

„Vocea ta” este un îndemn către fiecare tânăr în parte să creadă în propriile visuri, să înţeleagă că are responsabilitatea, dar şi puterea de a schimba lucrurile.

„Vocea ta este o piesă personală care reflectă aspiraţiile oricărui om simplu. Sper ca în ea să se regăsească cât mai multă lume şi să vă facă să aveţi încredere în propriile visuri şi se le duceţi până la capăt, să aveţi curajul să vă exprimaţi liber indiferent de orice”, Cabron.

Produs de HaHaHa Video Production, în regia lui Iulian Moga, clipul a fost filmat în diferite locuri din Bucureşti şi oraşul Buftea – pe strada, la o şcoală, într-un spital, la o sală de antrenament şi în Piaţa Universităţii, loc care adună energii pozitive încă din 1989.

În videoclip, mesajul piesei este transmis din om în om, fiind susţinut de persoane care de-a lungul timpului au îndrăznit să se diferenţieze şi să devină o voce puternică în România, dar şi de oameni obişnuiţi, care, prin ceea ce fac şi prin modul în care îşi trăiesc viaţa, lasă un ecou în urma lor. Îndemnul la atitudine nu se opreşte la piesa „Vocea ta”, ci continuă pe www.romaniaestevoceata.ro. Aplicaţia permite oamenilor să îşi exprime creativ percepţia despre România.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înfiinţa, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul şi mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importantă în această nişă muzicală.