Cabron devine „Lupu’ de pe maidan” (VIDEO)

De: Nicoleta Nicolae / 25.03.2015, 18:00
Cabron devine „Lupu’ de pe maidan” (VIDEO)
După ce a încurajat oamenii să iasă din mulţime şi să îşi facă vocea auzită, Carbon revine cu un nou single la fel de puternic - „Lupu’ de pe maidan”, o colaborare cu Peter Pop.

Perserverent, înverşunat împotriva conformismului şi mereu stăpân pe propriile convingeri, Cabron ne dă în cel mai recent single al său o „lecţie” personală despre reuşită. Acesta ne reaminteşte că depinde doar de noi să credem în ceea ce vrem şi să găsim acea forţă de neclintit care să ne ducă până la capătul drumului.

„Am scris > pe baza a ceea ce viaţa m-a învăţat până acum. Am înţeles că pentru a reuşi, trebuie să ştii foarte clar de la început  ce îţi doreşti, să urmezi drumul pe care tu ti-l alegi, şi să nu aştepţi ca totul să cadă din cer. Tu eşti responsabil pentru ceea ce obţii sau nu obţii. Viaţa este o călătorie în care trebuie să dai dovadă de rezistenţă, răbdare şi perseverenţă.”, a declarat Cabron.

„Lupu’ de pe maidan”este o producţie HaHaHa Production şi Cat Music, muzica fiind compusă de către Maxim Chisaru, Constantin Bodea şi Andrei Mihai, iar versurile sunt scrise chiar de către Cabron.

Piesa beneficiază şi de un videoclip de imagine spectaculos, marca HaHaHa Video Production, în regia lui Iulian Moga.

Cabron este cunoscut pe scena hip hop din România încă din 1999, când înfiinţa, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. De-a lungul timpului, stilul şi mesajele transmise în piesele sale l-au recomandat ca fiind o voce importantă în această nişă muzicală.

În 2009, Cabron a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri, cele mai cunoscute fiind „Arată-le la toţi”, o colaborare cu Pacha Man şi Jazzy Jo, „Frunzele şi iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley şi Guess Who, sau „Vocea ta” cu Voltaj.