Cabron şi Nico se ”duelează” pentru hitul veri

Apropo.ro / 18.07.2013, 08:00
Cabron şi Nico se ”duelează” pentru hitul veri
Cabron a avut o ascensiune vizibilă în lumea muzicală în ultimi doi ani. ”Băiatul rău de după blocuri” este un tată minunat şi un familist convins.

Nici el nu este singur în compeţiţia hiturilor lansată de Prima TV, în emisiunea ”O vară tra-la-la”. Cabron este susţinut de Iony, artistul alături de care interpretează piesa ”Frunzele şi iarbă”. Ei formează un duo pe cât de nonconformist, pe atât de original şi incitant.

Cabron şi Iony încep promovarea melodiei la înălţime, respectiv în telegondolă. Apoi continuă să-şi facă cunoscută piesa şi în autocarul turistic, cei doi fiind susţinuţi şi de câteva animatoare. ”Frunzele şi iarbă” răsună şi pe terase, în cluburi, dar şi pe plaje.

Aflată la Mamaia cu ocazia unui turneu, Nico intră şi ea în compeţiţia hiturilor, cu piesa ”100 de zile”. Şi dacă în urmă cu câţiva ani Nico şi Cabron colaborau pentru piesa ”Nu pot să mai suport”, acum cei doi artişti se vor ”bate” pentru hitul veri, în emisiunea ”O vară tra-la-la”, miercuri, 31 iulie, de la ora 20:30, la Prima TV.