Cadou de majorat: Anna Lesko, jumătate de milion de euro pentru fiul ei

De: Cătălina Matei / 14.10.2014, 10:29
Cadou de majorat: Anna Lesko, jumătate de milion de euro pentru fiul ei
Deşi abia a împlinit şapte luni, băieţelul Annei Lesko a primit deja cadoul de majorat! Cântăreaţa i-a deschis fiului său, Adam, un cont în euro!

Ca orice mamă grijulie, Anna Lesko se gândeşte la viitorul băieţelului ei. Adam are numai şapte luni, însă mămica sa i-a deschis deja un cont la bancă, în care va vira lunar suma de 2.500 de euro.

Foto: Facebook

Astfel, când va împlini 18 ani, Adam va avea la dispoziţie 540.000 de euro, o sumă considerabilă cu care să pornească în viaţă.

Foto: Facebook

“Nu mă ating sub nici o formă de contul lui. La majorat o să i-l fac cadou, să îşi aleagă singur drumul pe care va porni în viaţă şi sper ca banii ăştia să-l ajute şi la facultate. De fiecare dată când va împlini un anişor în plus o să majorez această sumă. Aşa că, o dată pe an, de ziua lui, voi pune mai mult de 2.500 de euro”, a declarat Anna Lesko pentru libertatea.ro.

Banii pe care Anna Lesko va terbui să-i pună în contul lui Adam în fiecare lună nu reprezintă un efort financiar prea pentru artistă, care cere 2.500 de euro pe un concert. Şi cum, la sfârşit de săptămână, are şi câte 3-4 concerte, “alocaţia” pentru Adam este uşor de acoperit.