Cadou de majorat! De ziua ei, Francesca îşi doreşte o maşină de teren!

Apropo.ro / 28.02.2013, 10:00
Cadou de majorat! De ziua ei, Francesca îşi doreşte o maşină de teren!
Cântăreaţa este cea mai fresh apariţie din industria muzicală şi în acest weekend devine majoră! I s-a pregătit o petrecere fastuoasă într-un club de fiţe din Bucureşti!

Emoţii mari pentru Francesca Lucarelli, tânăra cântăreaţă de 17 ani, care peste 3 zile devine majoră. Artista MediaPro Music împlineşte 18 ani pe 3 martie, aşa că a pregătit o super petrecere cu această ocazie. Sâmbătă seara îşi va petrece majoratul în compania colegilor săi de şcoală şi a prietenilor, iar petrecerea va avea loc într-un club de fiţe din Bucureşti. Nume cunoscute din showbiz şi nu numai îi vor cânta Francescăi „La mulţi ani” şi o vor copleşi cu daruri care mai de care mai frumoase. Însă cel mai aşteptat cadou se pare că va veni din partea părinţilor săi, mai precis, o maşină de teren pe care interpreta single-ului „Paradise” şi-o doreşte de ceva timp. Nu de alta, dar face deja şcoala de şoferi şi la scurt timp după majorat va susţine şi examenul pentru permisul auto!

Francesca

Francesca a debutat cu dreptul în muzică. Pe 15 ianuarie, frumoasa bruneta şi-a lansat primul single oficial din cariera, „Paradise”, la MTV România. Deja artista se bucură de un succes neaşteptat, căci a reuşit în scurt timp să se lanseze şi în topurile internaţionale. I-a cucerit pe ruşi, greci şi italieni. Destul de ritmată şi plăcută, melodia se ascultă deja şi în câteva cluburi de afară, cum ar fi Rusia şi Italia, iar radiourile din Grecia şi Macedonia difuzează „Paradise” cu mare interes.

Francesca

Pentru single-ul „Paradise”, Francesca a colaborat cu David Deejay, cel care i-a compus piesa, regizorul videoclipului fiind nimeni altul decât talentatul Iulian Moga. Francesca intenţionează să intre pe piaţa muzicală internaţională şi se străduieşte să fie cea mai bună! Piesa ei se poate descărca de pe iTunes, iar cei care îşi doresc să o vadă pe Francesca se pot bucura de prezenţa ei constantă în emisiunile TV.

Pe Francesca o puteţi asculta şi urmări în videoclipul ei de debut, la piesa „PARADISE”: