Cadou de nuntă „exploziv”, de la Brad Pitt pentru Angelina Jolie

De: Gabriela Voicu / 05.09.2012, 10:20
Cadou de nuntă
Angelina Jolie a primit un cadou de nuntă neașteptat de la Brad Pitt, care constă într-un set de tir și echipament special, plus ținte în formă de oameni.

Se știe că Angelina Jolie e dependentă de adrenalină și că se dă în vânt după tot ce provoacă senzații tari, așa că Brad Pitt a găsit o metodă de a-i potoli setea de aventură înainte de nuntă.

El a cheltuit puțin peste 300.000 de dolari pentru un cadou special, care conține un set de tir și echipament special, plus ținte în formă de oameni.

O sursă apropiată actorului a povestit: „Brad a avut ceva de furcă până să găsească o idee suficient de tare, mai ales că ultimul cadou de nuntă al Angelinei, de la Billy-Bob Thornton, a constat în fiole de sânge. Pentru Angelina, armele sunt un afrodisiac. Când ea și Brad au fost în preajma atâtor arme pe platourile de la „Mr and Mrs Smith”, au sfârșit unul în brațele celuilalt. Brad ar face orice s-o știe mulțumită, s-a apucat deja să-i monteze ținte în curtea de la Miraval”.

Angelina Jolie și Brad Pitt

Brad și Angelina s-au logodit în urmă cu câteva luni, după o relație de aproape șapte ani. Ei au șase copii, Maddox – 10 ani, Pax – 8 ani, Zahara – 7 ani, Shiloh – 5 ani, și gemenii Knox și Vivienne – 3 ani.

Actrița și-a afișat inelul de logodnă la Sarajevo Film Festival, unde a primit și decorația de cetățean de onoare al orașului Sarajevo.