Cadou neasteptat

Apropo.ro / 26.02.2002, 11:48
Cadou neasteptat
Ti-ai pus in gand sa-i faci un cadou mai neobisnuit prietenei tale, prin care sa ii starnesti simturile. Ti-am face noi o propunere excitanta... Cumpara de la un sex shop o pereche de bile Ben - Wa. Sunt doua accesorii destul de vechi in materie de senzatii erotice, dar care dau

Ti-ai pus in gand sa-i faci un cadou mai neobisnuit prietenei tale, prin care sa ii starnesti simturile. Ti-am face noi o propunere excitanta…

Cumpara de la un sex shop o pereche de bile Ben – Wa. Sunt doua accesorii destul de vechi in materie de senzatii erotice, dar care dau rezultate ravasitoare si in prezent.

Bilutele astea sunt una goala si una plina cu un lichid. Se introduc in vagin si pot sa ramana acolo pana cad. Prietena ta poate merge cu ele pe strada, sau se poate bucura de ele noaptea, inainte sa adoarma.

Ciocnirea lor o va excita pana in pragul extazului, mai ales in timp ce merge. Totusi, daca nu poarta lenjerie intima s-ar putea sa fie pusa intr-o situatie mai delicata, pentru ca pe bilutele Ben – Wa nu prea te poti baza : ele aluneca si cad tot timpul. ( Doar stau intr-un loc umed si jucaus ).

E bine ca atunci cand simti ca una dintre bile e pe cale sa-ti cada, sa gasesti un loc unde sa fii la adapost si sa poti sa o introduci la loc. Daca te-ai obisnuit cu ele, te vei simti plictisita fara.

Si cel mai mare aport il au in timpul actului sexual. Prietenul tau se poate juca cu degetele in vaginul tau, si in acelasi timp cu bilutele Ben – Wa. Senzatiile pe care le vei simti vor fi magice.

Departe de a diminua cheful de sex, aceste bilute stimuleaza apetitul vostru erotic, si se vor transforma intr-un accesoriu deosebit in partidele voastre pasionale. De ca sa va complicati cu un vibrator, de exemplu, care necesita baterii, e mare si uneori incomod, cand aveti doua jucarele mici, intime si deosebit de incitante ?

Andra Miron