Cadoul ideal: banii!

De: Marian Andrei / 24.11.2011, 18:10
Cadoul ideal: banii!
Potrivit unui studiu comandat de Western Union si realizat de Wakefield Research, banii sunt cadoul preferat de majoritatea locuitorilor de pe Glob.

Studiul a fost realizat pe un esantion de peste 4.500 de adulti din Brazilia, Germania, India, Mexic, Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie si SUA. Intrebati ce ar prefera sa primeasca, 50 de dolari cash sau un cadou de aceeasi valoare, un procent covarsitor – 83% dintre cei chestionati au raspuns ca prefera banii.

Aceasta, probabil si din cauza faptului ca majoritatea celor chestionati au raspuns ca se asteapta sa cheltuiasca mai mult decat au prevazut pentru a gasi cadoul perfect pentru cei dragi.

Un cadou in bani este o solutie mai simpla pentru a face ziua mai buna celor dragi si a evita in acelasi timp costurile neprevazute, asociate cumpararii de cadouri online sau in magazine in perioada sarbatorilor. Poti trimite bani si evita aceste costuri suplimentare, asigurandu-te in acelasi timp ca cei dragi primesc exact ceea ce isi doresc.”, este de parere Claudia Marta, Senior Marketing Manager Romania si Bulgaria la Western Union.