Cadoul macabru oferit de o femeie iubitului infidel

De: Gabriela Voicu / 14.02.2014, 16:30
Cadoul macabru oferit de o femeie iubitului infidel
O britanică a luat măsuri drastice după ce a aflat că iubitul ei o înșală. Ce a făcut cu tatuajul pe care i-l dedicase bărbatului.

O britanică a luat măsuri drastice după ce a aflat că iubitul ei o înșală.

Torz Reynolds, în vârstă de 26 de ani, din Londra, care avea pe brațul drept un tatuaj dedicat iubitului ei, a decis să nu și-l îndepărteze cu laserul și și-a tăiat bucata de piele pe care avea scris „Chopper’s Bitch”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Ea a mers chiar mai departe cu răzbunarea și a pus pielea într-un borcan pe care l-a legat cu o fundă și i l-a trimis prin poștă lui Stuart „Chopper”, în vârstă de 24 de ani.

„Nu îmi pot imagina ce reacție a avut. Îmi doresc să fi fost acolo pentru a o vedea”, a spus femeia, care și-a tăiat pielea fără a folosi anestezic, ci doar un spray pentru a opri sângerarea.

Torz, fostul ei iubit și rana care îi va aminti mereu de el

Torz și Chopper se întâlniseră ultima oară la aeroport, când acesta se pregătea să emigreze în Alaska, unde găsise „jobul perfect”. Cel puțin asta i-a spus bărbatul iubitei lui. După o săptămâna, însă, ea a aflat de la prieteni că Chopper se oprise de fapt în Essex pentru a vizita o femeie cu care avea o aventură de șase luni.

Acum, Torz crede că gestul ei de răzbunare îi va da o lecție fostului iubit, iar în privința rănii de pe braț nu își face griji. „Este doar o bucată de piele, va crește la loc”, a mai declarat ea.