Cadoul perfect pentru Sărbători: Noua Cutiuță Muzicală, „Colecția Cântece de iarnă”

De: Dragos Tanase / 04.12.2014, 15:00
Cadoul perfect pentru Sărbători: Noua Cutiuță Muzicală,
Proiectul "Cutiuța Muzicală", coordonat de Liliana Ștefan și produs de MediaPro Music, special conceput pentru cei mici, revine cu un nou album, "Colecția Cântece de iarnă", perfect pentru Sărbători!

Cele șapte vedete ale căror voci apar pe acest nou material discografic sunt Loredana Groza, Dan Bittman, Monica Anghel, Andra, Oana Sârbu, Anca Țurcașiu și Malina Olinescu.

Noua Cutiuța Muzicală conține opt cântecele: „Moș Crăciun vine-n oraș”, „Săniuța”,  „Omul de zăpadă”, „Moș Crăciun mai stai un pic”, „Moș Crăciun cu plete dalbe”, „Crăciunul a venit”, „Tu steluța strălucești”, „Astăzi s-a născut Hristos”. Pentru colindul „Moș Crăciun vine-n oraș”, partea de backing vocals a fost asigurată de corul de copii Urban Kids.


Orchestrațiile au fost realizate de Ionuț Grigore, iar de înregistrări și mixaj a fost responsabil George Nemeznic (VirtualArt Studio).

Proiectul „Cutiuța Muzicală” a debutat acum 13 ani și a devenit în scurt timp cel mai puternic brand de pe piața muzicală românească, care se adresează deopotrivă copiilor și părinților.

 
„Colecția Cântece de iarnă” poate fi deja cumpărat din hypermaketuri și magazinele de specialitate din toată țara.