Cadouri de top pentru aniversarea Deliei Antal!

Apropo.ro / 28.01.2013, 09:00
Cadouri de top pentru aniversarea Deliei Antal!
Un pandantiv cu diamante, o excursie de 5 stele la Belin la Festivalul de Film şi rochii de red carpet!

Actriţa şi regizoarea Delia Antal şi-a serbat ziua de naştere sâmbătă, pe 26 ianuarie. Petrecerea a început însă de vineri seara şi a ţinut, ca-n poveşti, trei zile şi trei nopţi. Motiv de bucurie pentru aniversarea actriţei a constituit şi vizita mamei sale la Londra, care a luat-o prin surprindere. Cadourile au fost numai unul şi unul, iar Delia Antal s-a bucurat din plin de această zi de naştere, care a fost specială din toate punctele de vedere!

Delia Antal, alaturi de mama ei

„Anul acesta, de ziua mea, m-am concentrat mai mult pe calitate, decât pe cantitate, am petrecut doar în compania celor dragi. Mi-am sărbătorit ziua ca în poveşti, 3 zile şi 3 nopţi, a fost „a Fairytale Birthday”, cel mai important lucru a fost că mama mi-a făcut surpriza cea mai plăcută şi a venit la mine, la Londra”, spune actriţa. „A fost foarte frumos şi pentru prima dată am făcut ce am vrut eu. Prietenii mi-au trimis nenumărate mesaje şi m-au întrebat ce petrecere surpriză pregătesc anul acesta de ziua mea. Nu am vrut party-uri mari, pentru că de când sunt la Londra, în fiecare an am avut petreceri de ziua mea, cu mulţi invitaţi, în cadrul cărora ba mi-am lansat cartea de debut, „D’ORA”, ba am prezentat trailer-ul şi am sărbătorit finalizarea filmului cu acelaşi nume. De data asta puteam să le prezint noul meu film, „WE CANnes”, dar mi-am dorit să stau cu prietenii apropiaţi şi să nu mai vorbesc despre munca şi afaceri!”, spune Delia Antal.

Delia Antal

Aniversarea actriţei a fost un răsfăţ total. A început de vineri seara, când miezul nopţii şi ziua ei au prins-o în compania prietenelor, aşa că a „curs” multă şampanie roşe. A organizat cina la The Balcon în Londra, apoi distracţia s-a întins la clubul Home House. Sâmbătă, pe 26 ianuarie, chiar de ziua ei, Delia a petrecut doar cu familia, şi au luat masa la Harrods Georgian Restaurant, după care au mers la teatru şi au văzut spectacolul „Singin´ în the rain”. Duminică s-a încheiat într-un ton relaxant, căci alături de mama ei şi o bună prietenă, actriţă s-a răsfăţat la SPA, iar seara s-a încheiat la cinema. „A fost foarte frumos anul acesta de ziua mea. Sunt foarte liniştită şi fericită. O singură dorinţă mai aveam că fratele meu să îmi fi fost şi el alături, dar din păcate nu a reuşit anul acesta. Am primit numai cadouri frumoase, printre care o cheie – pandantiv, îmbrăcată în diamante. O ador, este cu cu patru inimioare care formează trifoiul cu patru foi! Vreau să cred că este cheia norocului şi iubirii din 2013, care se anunţa un an excelent! Am mai primit o excursie de 5 stele la Berlin, pentru Festivalul de film şi Market-ul de Film European care este foarte important pentru mine anul acesta, dar şi trei rochii de red carpet negre, flori şi parfumuri!”, a mai spus, încântată, sărbătorita.