Cadouri pentru iubitul tau de Craciun

Apropo.ro / 16.12.2007, 11:07
Cadouri pentru iubitul tau de Craciun
Fiecare dintre noi este pe lista cadourilor lui Mos Craciun. Nici iubitul tau nu face exceptie asa cum nici tu nu vei fi ocolita.

Fiecare dintre noi este pe lista cadourilor lui Mos Craciun. Asadar, nici iubitul tau nu face exceptie asa cum nici tu nu vei fi ocolita.

Daca inca nu te-ai hotarat ce sa ii iei, hai sa incercam impreuna sa gasim cadoul potrivit. Recunosc ca nici eu inca nu stiu ce cadou sa ii fac iubitului meu de Craciun.

Daca vrei ceva simbolic sau nu ramane la latitudinea ta.

Personal

Fiinda ca este iubitul tau iti permiti sa ii cumperi lenjerie intima dar nu de genul boxeri sau slipi pentru uz general, ci ceva mai haios macar in imprimeuri daca nu si in forma. Sa poarte doar cand sunteti amandoi.

De camasi pe care le-a vazut si nu a avut timp sa le cumpere, te ocupi tu de numar si culoare, mai ales gust. Orienteaza-te.

La capitolul bijuterii, piata ofera piese si barbatilor. Ceva finut, dar sa nu semene ca pentru logodna, trebuie sa gasesti sau o bratara daca poarta, iar daca poti sa le gravezi cu atat mai bine.

Daca este genul care poarta ceas chiar ca doar de timp si bani ai nevoie. Sunt atatea modele in functie de tinuta si ocazie ca iti va fi greu sa alegi.

De birou

Clar, rama este pe primul loc. Poza voastra trebuie inramata si asezata pe biroul lui, ca astfel sa stie si secretara ca este insurat, cand ii vine uneia vreo idee sa dea cu ochii de poza iar cand uita cat este ceasul poza ii va aduce aminte ca cineva care il iubeste il asteapta acasa.

Stiloul care sa-i poarte noroc si cu care sa faca bani, trebuie daruit de tine. Doar pentru voi o face nu? Daca tot iei unul, incearca ceva de renume care sa nu faca probleme dupa o saptamana de scris.

Geanta de servici daca ti se pare ca nu mai arata ca in prima zi, schimb-o. O tinuta eleganta este intregita si de un astfel de accesoriu.

Gadgeturi

Telefoanele sunt acum si in functie de sezon, tinuta, nevoi. Pe langa telefoane sunt o multime de accesorii care inveselesc drumul pana la servici sau acasa, in masina, sau chiar la birou. Playere de tot soiul, gadgeturi de masina, de birou, de calculator ajuta sa scape de momentele de stres. La acest capitol nu excelez nici eu insa stiu ca sunt reviste specializate care ne furnizeza informatia de care avem nevoie.

Acum nu ne ramane decat sa punem in balanta tipurile de cadou, sa ne luam cardul cu noi, timp de cumparaturi sa avem si rabdarea pentru nebunia ce ne asteapta. Mult noroc!