Cadouri romantice de Craciun

Apropo.ro / 16.12.2007, 11:26
Cadouri romantice de Craciun
Romantismul in viziunea unei femei nu consta in cadouri pentru bucatarie, un parfum sau trandafiri.

In ciuda ideilor tale despre cadouri, romantismul in viziunea unei femei nu consta in cadouri pentru bucatarie, un parfum sau trandafiri. O parere comuna este ca nu conteaza pretul ci doar gestul. E, ramane discutabil.

Membra pentru o luna la un club

Timp de o luna tot isi va aminti de cadoul tau si de dragostea ta. Daca isi stii gusturile si nevoile nu vei da gres. Sunt o multime de astfel de cluburi unde chiar si-ar dezvolta pasiunile.

Lenjerie intima

Nu toate articolele de lenjerie intima au si nota romantica. Te-ar ajuta sa vorbesti cu prietena ei cea mai buna daca vrei sa stii la ce ravneste sau, daca ii stii gusturile sau chiar ce ti-ai dori sa poarte langa tine. Ai la indemana internetul si o multime de magazine ca sa alegi.

Cartea ravnita

Cumpara-i cartea pe care si-o doreste mult. Fie ca este clasica sau gen jurnal, subiectul nu e musai sa fie romantic atat timp cat mesajul de pe prima pagina ii transmite ceea ce-ti doresti.

Cadoul gravat

Fie ca este vorba de un inel, bratara, pandantiv graveaza-i ceva romantic, dacaa la vedere sau nu ramane ca tu sa decizi.

Bilete la concert

Nu este vorba de meciurile la care tu mergi ci de locul in care veti merge amandoi. Mergeti la balet, opera, teatru si chiar film in functie de ce ii place. Va va aduce si mai aproape unul de altul.

Vintage

Magazinele de antichitati sunt pline de lucruri rare si frumoase, de la oglinzi decorative si pana la vasele clasice. Femeile sunt surprinse de aceste lucruri. Peersonalizeaza intr-un fel cadoul. De exemplu, daca vei cumpara o rama foto aseaza o poza cu voi doi, poza pe care ar fi dragut daca ai lucra-o putin pe calculator ca sa para veche.

Departe de toti si toate

Femeile adora surprizele si momentele in care spui: fa-ti bagajele…plecam. Poti merge la munte, la un hotel luxox sau la un restaurant pe care nu l-ati incercat inca amandoi, dar la care tu ai mers in prealalbil sa-l incerci pentru reusita.

Bijuterii

Cine nu adora sa primeasca bijuterii chiar daca are multe pe care nu le poarta. Daca ceasuri nu poarta nu ii cumpara, ia ceva ce stii ca ar purta cu drag. Daca ii iei o singura bijuterie ai grija sa fie gen unicat, valoroasa sa inteleaga cat inseamna ea pentru tine.