Cadourile de Sf. Valentin sa nu va lipseasca

Apropo.ro / 31.01.2008, 11:13
Uite cum am mai gasit o sarbatoare in care sa nu dam socoteala nimanui de ce cheltuim peste masura.

Uite cum am mai gasit o sarbatoare in care sa nu dam socoteala nimanui de ce cheltuim peste masura. Sarbatoare in care sa strigam cat ne tine gura ca iubim si suntem fericiti (cine are…sa-i traiasca!). Sarbatoare in care sa va spuneti de o mie de ori ca va iubiti neconditionat.

Peste tot se vede insemnul dragostei, iar cadourile te striga sa le cumperi. Daca inca nu te-ai hotarat la ceva potrivit pentru persoana de alaturi, hai sa incercam impreuna sa ne hotaram la ceva ce ar primi cu drag.

Poti cumpara ceva care sa-i aduca aminte de tine tot timpul, de exemplu ia o poza cu voi doi si inrameaz-o. Alege o rama mai aparte. Ai grija sa nu faci un tablou. Pentru un plus de personalitate inscrie si cateva vorbe pe poza. In acest fel cand o va privi va citi si cuvintele tale.

Pregateste o cina romantica cu lumanari si tot tacamul, iar la sfarsit pune pe masa un tort personalizat comandat special cu aceasta ocazie. Va face ochii mari si va sari de gatul tau, tandra desigur.

Scrie niste versuri si imprima-le pe o pernuta sau o inimioara, asa nu lasi doar „Te iubesc”. La capitolul imprimari poti realiza ceva funny, amuzant, pe orice obiect care iti trece prin cap.

Un mare cos (cu bucate) cu „de toate” asezonat cu un buchet de flori si mesajul de rigoare, ar putea trece drept cadou placut. Ce-i oferi suplimentar tu decizi!

Daca tipul cu care esti apreciaza vinul bun, mergi intr-un magazin de profil si ia unul cu vechime. Va gusta cu placere si curiozitate din bautura.

Iti place sa se urce cat mai sexi langa tine, in pat seara. Nu trebuie decat sa colinzi putin prin magazine si vei gasi lenjeria intima pe gustul tau dar si al ei. In curand fanteziile se vor implini. In magazine de profil dar si in sex-shopuri gasesti o varietate de costume si nu numai (si doar pentru ea). Adauga si niste ciocolata fina langa, un pahar de sampanie, iar seara va avea cel mai fericit final.

Daca tii sa fii elegant si sa nu mai mergi iar in cluburile si barurile frecventate, mergi la un restaurant cu partenera, unde vorbeste dinainte cu ospatarii care atunci cand va veti aseza la masa, vor veni pe rand cu cate o floare si un mesaj, din partea ta. Se va simti flatata. Daca ai ganduri serioase poti scoate si inelul…

Cu bijuteriile nu vei da niciodata gres. Orice femeie adora sa le schimbe cat poate de des, asa ca nu te va refuza.

Un cos cu jucarii erotice, potrivite amandorura, va starni curiozitatea si obraznicia din voi. Amandoi veti astepta clipa de testare jucarii….

Si gandeste-te, daca este ceva ce nu ai facut pana acum iar partenerul ti-a cerut-o, se afla in limite rezonabile este un moment propice pentru a-l realiza….

Nu ai timp sa colinzi prin magazine si nu vrei sa fii suspect, singura alternativa sunt cumparaturile online pline de cadouri de Sf. Valentin.

 Cei care se iubesc o fac de 365 de ori pe an cu declaratii si cadouri. Nu este o necesitate aceasta sarbatoare dar este totusi un motiv in plus (pentru care nu o fac) sa isi aduca aminte ca persoana de alaturi il/o iubeste, se daruieste si asteapta un simplu „Te iubesc…pentru ca existi! (trebuie si putin sirop). Femeile apreciaza in primul rand intentia….sau e doar teorie?