Cafenea cu meniu de brunch- locul perfect pentru un moment de relaxare

De: Alexandra Necsoiu / 08.11.2018, 17:00
Cafenea cu meniu de brunch- locul perfect pentru un moment de relaxare
Narcoffee Roasters, unul dintre cele mai cunoscute lanţuri de cafenele de specialitate pornit în Cluj, se extinde pe piaţa de profil din Bucureşti şi inaugurează 2 locaţii, una pe Bulevardul Magheru şi una în Avantgarde Office Building.

Situată în centrul Capitalei, pe Bulevardul Magheru, una dintre cele două cafenele Narcoffee Roasters proaspăt inaugurate se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 68 de metri pătraţi. Cea de-a doua locaţie recent deschisă şi situată la parterul Avantgarde Office Building dispune de o suprafaţă de circa 72 de metri pătraţi.

 

Inaugurarea celor 2 cafenele vine în completarea reţelei Narcoffee Roasters, care a ajuns la 6 locaţii la nivel naţional, dintre care 3 în Capitală.

 

„Credem cu tărie că cele două locaţii noi vin în completarea nevoilor potenţialilor clienţi într-un mod cât mai eficient. Ne-am îndreptat atenţia către Bulevardul  Magheru deoarece face parte din zona centrală, considerată mai hip şi cool, unde vin mulţi artişti şi mai ales, pasionaţi de cafea. Deopotrivă, cea de-a doua locaţie, deschisă la parterul Avantgarde Office Building, se poziţionează într-o zonă de birouri cu clienţi care sunt în căutare de cafea şi mâncare de înaltă calitate”, declară Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

 

Noutatea celor două locaţii proaspăt inaugurate: meniul de brunch

 

Meniul cafenelelor se împarte în două categorii: meniu pe bază de espresso şi un meniu pe bază de cafea la filtru. În plus, meniul mai include şi infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum şi răcoritoare din fructe presate la rece. Ceea ce aduc nou cele două locaţii faţă de celelalte cafenele Narcoffee Roasters îl reprezintă meniul de brunch.

„Cele două locaţii recent inaugurate vor avea un statut mai aparte deoarece vom promova şi servi meniuri de mâncare mai complexe decât în alte locaţii, structura spaţiilor permitându-ne acest lucru. Urmărim, în mod constant, să fim relevanţi şi din punct de vedere culinar. Alături de o cafea la cele mai înalte standarde am reuşit să creăm şi un meniu de brunch complementar, care, sperăm că se va ridica la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri”, completează Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters.

 

La fel ca şi în cazul primei locaţii din Bucureşti, Marius Nica, campion naţional şi internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialităţile cafenelelor, în timp ce design-ul interior al acestora este atribuit în continuare arhitectului Cosmin Todor, câştigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016.

 

Tags: