„Câini sub apă”: Fața nevăzută a celui mai bun prieten al omului

De: Gabriela Voicu / 30.10.2012, 13:30
Renumitul fotograf Seth Casteel a realizat o ședință foto sub apă din care a rezultat o colecție de fotografii cu câini în cele mai haioase ipostaze.

Imaginile pe care le vedeți sunt creația multipremiatului fotograf Seth Casteel, care a surprins câini din rase diferite înotând sub apă.

Casteel a realizat o colecție de peste 80 de fotografii, în care cei mai buni prieteni ai oamenilor apar altfel decât îi vedem zi de zi. Deși la prima vedere aspectul lor pare înfricoșător, patrupedele devin amuzante pe măsură ce răsfoim albumul.

„Portretele acestor câini îi dezvăluie așa cum nu îi vedem în mod obișnuit. În timpul ședințelor foto am lucrat sub apă cu peste 250 de câini, iar cățiva dintre ei nu înotaseră niciodată până să mă cunoască”, a declarat fotograful.

Vezi galeria foto

Rocco, Boston terrier în vârstă de 7 ani

Agenția lui Casteel, cu sediile în Los Angeles și Chicago, este specializată pe portrete de animale, surprinse în mediul lor natural.

„Scopul meu este să spun povestea câinelui pe care îl pozez, iar Buster, un Cavalier King Charles Spaniel, a fost cel care m-a inspirat pentru acest pictorial, după ce a sărit în apă în încercarea de a prinde o minge de tenis. Când l-am văzut am plecat să cumpăr un aparat foto acvatic și am sărit în apă pentru a continua ședința foto”, a mărturisit Seth Casteel.