Câinii au puteri vindecătoare

De: Mihaela Enache / 29.05.2013, 16:00
Câinii au puteri vindecătoare
Câinii pot ajuta persoanele care au multe probleme, precum stresul.

Doi câini care fac parte din Fundația Good Dog din New York ajută persoanele aflate în dificultate.

Aceștia au fost prezenți în Boston pentru a ajuta oamenii aflați în doliu pentru victimele bombardamentelor și au fost, de asemenea, prezenți și în urma super furtunii Sandy.

Finn și Emma, câini de o rasă mixtă între pudel și wheaten terrier, trăiesc cu stăpânii lor, Moschell și Jeremy Coffey, în Greenwich Village.

Moschell a declarat că a fost dovedit că prezența câinilor poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale, stresului, reducerea anxietății, doar prin oferirea sprijinului și dragostei lor necondiționate.

Ea a afirmat că acești câini își iubesc munca și sunt foarte entuziasmați să aducă alinare oamenilor, precum și să primească multă atenție din partea acestora.

Actorul Daren Kelly a descris că ceea ce fac acești câini este ca un medicament, el a spus că este o terapie și o distragere a atenției, care te ajută să treci peste probleme.

Rezultatele unui studiu de 3 ani prin care se verifică teoria potrivit căreia câinii reduce stresul persoanelor care suferă de cancer sunt de așteptat să fie publicate în cursul acestui an.