Calatorie in jurul lumii, pentru a-si cunoaste prietenii de pe Facebook

Apropo.ro / 23.01.2012, 17:59
Calatorie in jurul lumii, pentru a-si cunoaste prietenii de pe Facebook
ArLynn Presser si-a propus sa ii cunoasca pe toti cei 325 de prieteni pe care ii are pe Facebook. Proiectul ei se numeste "Face to Facebook".

Americanca ArLynn Presser, in varsta de 51 de ani, a vrut sa isi invinga toate temerile prin calatoria in jurul lumii care i-a facut cunostinta cu aproape toti cei 325 de prieteni pe care ii are pe Facebook.

Prin proiectul ei intitulat "Face to Facebook", Presser va strabate 51 de orase si numeroase zboruri prin toata lumea. Zborul cu avionul este o teama pe care si-a invins-o odata cu primul zbor, catre primul prieten.

Femeia sufera de mai multe fobii: agorafobie (teama de spatii deschise, de locuri agolmerate), panica, anxietate, etc, iar acest pas l-a considerat ca pe o salvare, dar si ca pe o imbunatatire a sufletului.

 

Face to Facebook f2fb trailer de pe tare.ro

 

La sfarsitul lui 2010, chiar pe data de 31 decembrie scriitoarea a a gasit solutia pentru dorinta ei "Face to Facebook". In 365 de zile dorea sa intalneasca 325 de prieteni.

Pana in prezent, Presser a cunoscut 292 de prieteni, a calatorit in 13 tari, a avut 39 de zboruri prin Taiwan, Korea, Philipine, Dubai, Italia, Malaysia, Irlanda, Anglia, Germania si alte tari.

In demerul ei a intampinat si cateva "probleme", in sensul ca au exista prieteni care nu i-au agreeat ideea, altii au ignorat-o, vreo doua conturi erau pentru animale, iar cinci prieteni murisera.

Calatoria nu a fost lipsita de peripetii, insa Presser isi aduce aminte de momentele placute si de faptul ca a invatat o multime de lucruri care i-au imbunatatit existenta.