Calatorie în viața lui Robbie

Apropo.ro / 23.01.2006, 13:47
Calatorie în viața lui Robbie
Este una dintre cele mai marcante, șocante, sexy și controversate figuri din industria muzicala. A inovat viața pop-ului cu piesele și clipurile lui, a trecut prin zeci de povești despre care ai spune ca nu pot fi adevarate decat în cele mai "afurisite"

Este una dintre cele mai marcante, șocante, sexy și controversate figuri din industria muzicala. A inovat viața pop-ului cu piesele și clipurile lui, a trecut prin zeci de povești despre care ai spune ca nu pot fi adevarate decat în cele mai „afurisite” bancuri. A vandut albume în numar amețitor. A înnebunit femeile care participau la showu-rile date de el. Cam asta e Robbie Williams.

A facut parte din primul boy-band care a cucerit lumea, Take That. Dar nu i-a placut, s-a certat cu toți, de la colegii de trupa pana la impresari și producatori, a vrut libertate, a vrut sa se drogheze în liniște fara sa-l trezeasca Gary Barlow (solist Take That ) dimineața pentru repetiții. Drept care a rupt-o cu ei și dupa un timp de chinuri în care a cautat ajutor la frații Gallagher (Oasis), perioada în care petrecerile cu alcool și droguri erau la ordinea zilei a spus stop și a încercat sa-și revina.

Recuperarea a fost însa lunga, iar primul lui single, „Freedom”, dupa George Michael, a fost un dezastru, apropiindu-l de retragere definitiva.

Și-a revenit, iar în 1997 a lansat single-ul „Old Before I Die” care a reușit sa-l propulseze pe primele locuri din top. A urmat o perioada în care s-a ținut cat mai departe de tentații. O data cu celebritatea a venit însa și faima, iar femeile nu l-au mai ocolit. Într-un interviu acordat revistei „Maxim”, Robbie a declarat ca a avut toate femeile faimoase și superbe din show-biz, actrițe, modele, cantarețe…, ca nu dorește sa dea însa nici un nume și ca nu regreta nimic din ceea ce a facut.

Ascensiunea lui muzicala a continuat fulminat. 1997 i-a adus primul album solo, „Life Thru a Lens”, care a devenit unul dintre cele mai vandute albume din Marea Britanie în acel moment. Acest material a pregatit calea celui de-al doilea, „I’ve been expecting you”, lansat în 1998.

În 1999 a scos „The Ego Has Landed”, o compilație doar pentru America, ceea ce i-a adus milioane de fani în plus. Primul videoclip care i-a pus lumea la picioare a fost „Angels”. Una dintre cele mai frumoase balade ale tuturor timpurilor l-a transformat în cel mai tare cantareț de pop. Dupa momentul „Angels” au început sa apara clipurile ciudate, pline de sexualitate, șocante. „Rock Dj”, care în formula necenzurata îl prezinta gol pușca a creat isterie în randul fanelor prin simplul fapt ca ofera o partida de striptease în toata regula. Albumul „Sing When You’re Winning” a atins cele mai mari cote de vanzari de pana atunci pentru Robbie. „Escapology” este materialul care l-a așezat pentru totdeuna în inimile fanilor din Europa, dar nu și ale celor din America. Drept urmare, albumul înregistrat în 2003 reprezentand concertul de la Knebworth nu a fost lansat în America.

2004 i-a adus primul „Greatest Hits”, material pe care a adunat toate hiturile pe care le lansase pana atunci. Robbie ne-a obișnuit deja cu știrile șocante care-l privesc personal. De exemplu, l-a avut pe David Beckham profesor personal de fotbal deoarece dorea sa se perfecționeze. În timpul Campionatelor mari de fotbal (european și mondial) își programeaza concertele în așa fel încat sa nu piarda nici un meci.

Citește totul despre Robbie Williams numai în

Tags: