Calatorie magica in lumea visului si a modei

Apropo.ro / 26.04.2006, 11:37
Calatorie magica in lumea visului si a modei
Imagineaza-ti ca simti briza marii, ca mirosul florilor de lotus iti invadeaza narile si te trezesti in acorduri cu ritm salbatic ale gongurilor africane... Voyage Collection, noua colectie de bijuterii si ceasuri de la Oxette, este o calatorie excitanta in lumea fanteziei. In

Imagineaza-ti ca simti briza marii, ca mirosul florilor de lotus iti invadeaza narile si te trezesti in acorduri cu ritm salbatic ale gongurilor africane…

Voyage Collection, noua colectie de bijuterii si ceasuri de la Oxette, este o calatorie excitanta in lumea fanteziei.

In India, Africa, fascinanta Oceanie se creeaza povestea unei aventuri pline de culori, imagini, sunete, mirosuri din taramuri indepartate, de vis. Scenariul este creat din lumini, umbre, materiale fascinante, texturi delicate, transparente si dantelate. Scena noii colectii este un teatru de povesti, in care femeia Oxette este cea care conduce actiunea.

Prima oprire, INDIA: Flori colorate, panglici si matasuri atragatoare impodobesc elefantii regali spre drumul spre palat. Lauri din aur galben si roz, argint si cristale in culoarea smaraldului si lamaiei, se transforma in lantisoare extraordinare la gatul femeii Oxette.

Inele din argint si mix de agate impodobesc degetele, iar la maini sunt bratari traditional indiene, in nuante de portocaliu si tuquoise. Ceasuri in modele de vis, cu randuri de zircon, stralucesc sub razele soarelui, creand o atmosfera iradianta, plina de reflectii.

Nu vei gasi aceasta Indie in ghidurile de calatorii. Exista doar in vise, in calatoria imaginara Oxette.

Voyage nu este doar o calatorie in lumea viselor, ci este si o calatorie in lumea modei. Pentru designerii Oxette orice destinatie fictiva devine taram de inspiratie. Femeia Oxette este reala, moderna si dinamica, dar proiectata intr-o lume perfecta si ideala.


Colier – 230 RON

Colier – 250 RON

Inel – 140 RON

Inel – 220 RON

Inel – 340 RON

Brosa floare – 110 RON

2activePR