Calendarul Lavazza 2012, editie aniversara cu fotografi celebri in rolurile principale (Poze)

Apropo.ro / 18.10.2011, 17:30
Calendarul Lavazza aniverseaza cea de-a 20-a editie, iar acest lucru este marcat prin prezentarea a 12 fotografi celebri in paginile calendarului.

Lavazza ne prezinta 12 fotografi care si-au adus contributia la realizarea calendarului de-a lungul timpului. Acestia sunt (in ordine cronologica): Erwin Olaf, Thierry Le Goues, Miles Aldridge, Marino Parisotto, Eugenio Recuenco, Elliott Erwitt, Finlay MacKay, Mark Seliger, Annie Leibovitz, Albert Watson, David LaChapelle, Ellen von Unwerth.

GALERIE FOTO

Ellen von Unwerth (decembrie)

Ellen von Unwerth (decembrie)

Fotografii s-au pus pe ei insisi in joc, celebrand relatia speciala pe care o au cu cafeaua Lavazza prin autoportrete. Cei 12 fotografi au fost coordonati de catre agentia Armando Testa, care a realizat si in acest an calendarul Lavazza. Fotografii s-au interpretat pe ei insisi in poze inovatoare, nonconformiste si foarte originale.

Astfel ii putem admira pe David LaChapelle in ipostaza de rege al junglei, intr-o poza intitulata „O zi obisnuita se transforma in Paradis”, povesteste cum cafeaua ‘este o unealta care imi pune mintea in miscare’, sau Erwin Olaf in poza lui „Gandurile mele zburand departe”, evidentiaza cum „Savurand o cafea Lavazza, gandurile mele se duc, in mod natural, spre corpul uman”.

Annie Leibovitz

Annie Leibovitz

„A fost de-a dreptul incredibil sa lucram cu aceste talente uriase, sa reusim sa captam relatia dintre personalitatile lor si cafea, in fiecare fotografie”, declara Michele Mariani, Executive Creative Director Armando Testa. „A fost aproape ca o intoarcere acasa, sau mai bine zis, ca o noua interpretare a campaniei Espress Yourself, atat de aproape de inima a ceea ce este Lavazza”, a adaugat acesta.

„Intr-o editie care este atat de importanta si semnificativa pentru ceea ce vrem sa comunicam, am vrut sa facem ceva cu totul si cu totul nou si astfel i-am rugat pe cei mai buni fotografi sa creeze autoportrete inspirate de espresso-ul nostru: rezultatul este unul cu totul entuziasmant”, marturiseste Francesca Lavazza, Corporate Image Director Lavazza.

coperta2 Lavazza 2012

Imaginea si forta din spatele calendarului Lavazza 2012, intitulat sugestiv „The Lavazzers„, si a intregului proiect va fi Valerie van der Graaf. Tanarul fotomodel danez, protagonista a pozelor lui Ellen von Unwerth, va fi pe coperta calendarului 2012 stingand lumanarile unei simbolice zile de nastere.