Californication, trei ani mai târziu

De: Mioara Tronaru / 03.11.2013, 14:00
Californication, trei ani mai târziu
Sezonul 5 al serialului Californication, care începe, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate duminică, 10 noiembrie, de la ora 22:00, ne arată ce se întâmplă după trei ani de la momentul cu care s-a încheiat sezonul 4. Mai exact, după lansarea de succes a cărţii lui Hank (David Duchovny) şi despărţirea acestuia de iubita lui din New York, Carrie (Natalie Zea).

Deprimat după această despărţire, Hank acceptă imediat propunerea lui Charlie de a se întoarce la Los Angeles pentru a se întâlni cu un potenţial client, artistul hip-hop Samurai Apocalypse (interpretat de RZA). În avionul care îl duce de la New York la Los Angeles, Hank o întâlneşte pe Kali (Meagan Good), o femeie despre care află, ulterior, că este apropiată de Samurai Apocalypse. Cântăreţul care trăieşte viaţa la maximum îl angajează pe Hank – care încă se bucură de succesul filmului Fu**ing & Punching – să scrie scenariul filmului Santa Monica Cop, ale cărui drepturi le-a cumpărat Sam. Acum, fostul profesor universitar învaţă lecţii despre viaţa străzii de la noul lui amic, Sam. Prietenia dintre ei este testată de Kali (Meagan Good), o cântăreaţă care este protejata lui Sam şi care îl pune pe jar pe Hank.

În paralel, Charlie (Evan Handler) şi Marcy (Pamela Adlon), care au divorţat, îl îngrijesc împreună pe băieţelul lor, alături de noul soţ al lui Marcy, Stu Beggs (Stephen Tobolowsky). Dar planurile fericitului trio vor fi stricate într-un mod neaşteptat de către atrăgătoarea lor bonă britanică, Lizzie (Camilla Luddington).

Karen (Natascha McElhone) îşi trăieşte în sfârşit visul mult-dorit: are o căsnicie fericită – doar că soţul nu e Hank. Spre nemulţumirea tuturor, Karen este acum căsătorită cu fostul ei profesor, Richard Bates (Jason Beghe). Fiica ei şi a lui Hank, Becca (Madeleine Martin), se iubeşte cu Tyler (Scott Michael Foster), care seamănă dubios de mult cu un tânăr Hank Moody. Hank se descurcă şi nu prea cu cei doi „nemernici” din vieţile fetelor lui, aşa că nu s-ar supăra deloc dacă unul dintre ei ar deveni ţinta nervilor lui Sam.

Dacă Becca şi Karen au ochi doar pentru iubiţii lor, o altă domnişoară a pus ochii pe Hank. Carrie (Natalie Zea), fosta lui iubită din New York, este decisă să-l facă să plătească pentru că a părăsit-o pentru singura femeie care contează în viaţa lui Hank – Domnişoara Los Angeles.