Calin Geambasu va fi taticul Adianei

Apropo.ro / 24.09.2008, 17:58
Calin Geambasu va fi taticul Adianei
Calin Geambasu va deveni in curand tatic. Viitoarea mamica, Angelina, care este logodnica lui Calin urmeaza sa nasca cam pe 30 octombrie

Calin Geambasu, fost membru al Scolii Vedetelor, va deveni in curand tatic. Viitoarea mamica, Angelina, care este logodnica lui Calin urmeaza sa nasca cam pe 30 octombrie, daca calculele facute de cei doi sunt corecte (ei au conceput copilul de ziua Angelinei, pe 7 februarie, iar cam pe 30 octombrie, de ziua lui Calin, ar trebui sa vina pe lume).

Ca toti viitorii parinti, Calin si Angelina au pregatit deja camera copilului asa cum se cuvine ca pentru o mica printesa.

Cei doi nu sunt cununati oficial deoarece o relatie reusita nu consta intr-o hartie, cel putin asa sustine Calin. Nici in viitorul apropiat nu se gandesc sa o faca, poate din superstitie sau asa este la moda?

Calin Geambasu a avut o relatie de 5 ani de zile, cu Lavinia, fiind cununati religios. Cei doi s-au cunoscut in 2001 chiar de ziua Laviniei. Iubirea a fost atat de mare incat urmatorul an s-au casatorit. Anual, dupa cum toata lumea stie, cei doi "se recasatoreau" fiecare imbracat in hainele de nunta celebrand frumoasa casatorie. Se pare insa ca cei doi rupti dintr-o poveste au pus un picior pe pamant, moment in care au realizat ca s-ar intelege mult mai bine in calitate de prieteni foarte buni, drept pentru care "au luat o pauza".