Călin Goia: “Dă vina pe VOLTAJ” (interviu)

De: Nicoleta Nicolae / 18.11.2011, 12:00
Călin Goia:  “Dă vina pe VOLTAJ” (interviu)
Cel mai nou single al formaţiei, “Dă vina pe VOLTAJ” , a fost bine primit de public. Dar Călin Goia, liderul formaţiei, se laudă că-i merge bine nu numai pe plan profesional ci şi pe plan personal. Are doi băieţi frumoşi, de 3 şi 4 ani, şi intenţionează să-i îndrume şi pe ei spre muzică.

– Călin, cum a fost primit de public cel mai nou single al vostru?
Cel mai nou single se numeşte „Dă vina pe VOLTAJ” şi, deşi l-am lansat doar de 3 săptămâni, e deja cântat de public. A fost o surpriză foarte frumoasă şi avem numai păreri pozitive de la fani.

– Cine vă compune piesele, cu ce echipă lucraţi?
Întotdeauna ni le compunem singuri, muzica şi textul. Pe partea de producţie am mai lucrat de-a lungul vremii cu Bogdan Popoiag sau George Hora.

– Unde vă mai pot vedea acum fanii voştri?
Suntem într-o campanie de promovare a noului single şi apărem destul de des la diverse posturi de televiziune. În plus, live în concerte. Pot afla de pe pagina noastră de Facebook unde urmează să apărem sau să concertăm.

– Aveţi deja stabilite concertele pentru Revelion?
Înca nu, avem doar mai multe propuneri.

– Care este secretul longevităţii trupei Voltaj?
Cred că faptul că facem ce facem din plăcerea de a cânta şi nu pentru faima sau ca să ne vedem la televizor. Şi multă muncă.

– Atunci când nu faci muzică, cum îţi petreci timpul liber?
Cu familia, călătorii, sport…

– Ai doi băieţi, de 4 şi respectiv 3 ani, Petru şi Tudor. Sunt şi ei pasionaţi de muzică?
Nu prea par să îşi dorească o carieră muzicală, cel mare cică se face constructor, cel mic scafandru. Dar eu, având un studio la subsol, vin de multe ori şi stau pe-acolo, mai dau în clapa, mai dau într-o chitară, se distrează. Vreau să-i îndrum şi spre muzică, nu neapărat să facă o carieră, dar, de exemplu, să studieze pianul. E un lucru care le dezvoltă inclusiv inteligenţa.

– Obişnuieşti să-i iei cu tine pe la concerte?
Da, destul de des… dar în oraşele mai apropiate de Bucureşti. Şi întotdeauna la Cluj, ca să-şi mai vadă şi bunicii, dacă tot a apărut o ocazie.
Dana Popa