Calin Popescu Tariceanu divorteaza din nou

De: Tanase Dragos - Marian / 19.08.2011, 16:36
Calin Popescu Tariceanu divorteaza din nou
"Calin si Ioana-Popescu Tariceanu anunta oficial decizia de a divorta de comun acord si roaga presa din Romania sa respecte nevoia de intimitate in aceasta perioada", se arata intr-un anunt al celor doi remis, astazi, agentiei Mediafax.

In acelasi comunicat, Calin si Ioana-Popescu Tariceanu mentioneaza ca „anuntul este facut public cu intentia de a evita speculatiile de orice natura” si ca „nu vor fi facute comentarii ulterioare divortului”.

Ioana Tariceanu are 34 de ani si este a patra sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, fost presedinte al Partidului National Liberal (PNL). Doua dintre fostele sotii ale lui Tariceanu i-au pastrat numele dupa divort.

Ioana si Calin au impreuna un baiat, nascut cu cateva luni inaintea casatoriei civile, care a avut loc in anul 2003, la Budapesta. In 2004, ei s-au casatorit si religios.

Aceasta imagine nu mai e de actualitate

Aceasta imagine nu mai e de actualitate

Totusi, zvonuri de divort dateaza inca din noiembrie 2008, in prag de alegeri parlamentare, cand o stire aparuta in presa centrala scotea la iveala faptul ca PNL-istul ar avea o relatie cu Ramona Badescu, fapt dezmintit de Tariceanu.

Un alt scandal amoros, in care a fost implicat Tariceanu, este mai recent, din vara anului trecut! Atunci, suparat ca realizatoarea TV Gabriela Vranceanu Firea nu l-a lasat sa vorbeasca in timpul emisiunii „Stirea Zilei”, de la Antena 3, Cristian Boureanu, de la Partidul Democrat Liberal (PDL), si-a iesit din fire si a inceput sa o atace verbal pe moderatoare, acuzand-o ca este amanta lui Calin Popescu Tariceanu.

Citeste mai multe detalii despre acest divort, pe Mediafax.ro!