Calvarul prin care a trecut Dana Războiu: „Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformaţie”

De: Cristiana Trifu / 27.11.2017, 13:37
Calvarul prin care a trecut Dana Războiu: „Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformaţie
Dana Războiu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre experienţa nefericită pe care a avut-o cu sistemul medical românesc, din cauza căruia fiul său nu a fost diagnosticat la timp cu o malformaţie de aortă, ceea ce i-ar fi putut fi fatal.

„Copilul meu cel mic s-a născut cu o malformaţie de aortă care nu a fost depistată aici, deşi medicii din Viena mi-au spus că trebuia depistată la un control de rutină printr-o simplă manevră”, a povestit Dana Războiu la Digi24.

Dieta Danei Războiu! La 41 de ani are 49 de kilograme – FOTO

„Orice medic pediatru care vede copilul la o săptămână după naştere trebuie să-i pulsul la picioare. Şi a fost o fază comică, dacă n-ar fi tristă, în spitalul din Austria. Copilul a făcut pneumonie la şase luni, copil alăptat exclusiv.  Am zis nu se poate aşa ceva, are anticorpii mei, nu are cum să facă pneumonie. Exclus. Şi-au spus: din păcate are pneumonie, trebuie să-l internăm. După care i-au luat pulsul la picioare. Şi medicul mi-a spus: dar nu are puls la picioare! Şi eu am spus: păi dacă nu-l găsiţi la picioare, luaţi-l la mână! Şi mi-au zis: nu, doamnă, e o problemă! Dacă nu-i pot lua pulsul la picioare înseamnă că e o problemă. Şi de aici a început un calvar”, a relatat Fosta jurnalistă.

Ştirista este căsătorită cu afaceristul Bogdan Enoiu. Atât Dana Războiu, cât şi Bogdan Enoiu au, din căsătoriile anterioare, câte un copil: Victor – băiatul Danei – şi Andrei – fiul lui Bogdan. Dana Războiu a fost căsătorită anterior cu Ovidiu Brânzan, fost ministru al Sănătăţii, de care a divorţat în 2005.

Foto Facebook