cam asa zic eu ca ar frebui sa fie!

Apropo.ro / 18.12.2006, 12:41
cam asa zic eu ca ar frebui sa fie!
propun ca link-urile pentru trimis mail si YM sa fie numai in continuarea articolului. mult text si poze O serie de consilieri ai premierului britanic Tony Blair și oficiali din cadrul Partidului Laburist, implicați în ancheta privind vânzarea de


propun ca link-urile pentru trimis mail si YM sa fie numai in continuarea articolului.

mult text si poze

O serie de consilieri ai premierului britanic Tony Blair și oficiali din cadrul Partidului Laburist, implicați în ancheta privind vânzarea de titluri onorifice, sunt investigați, fiind suspectați ca au tainuit dovezi, relateaza cotidianul The Times, citat de Reuters.

Oficialii sunt banuiți ca ar tainui o serie de dovezi în cadrul unei investigații cu privire la finațarea partidului.

Procurorii au sfatuit detectivii sa analizeze tentativele de influențare a cursului anchetei, prin obstrucționarea investigației care urmarește sa stabileasca în ce masura o serie de tilturi onorifice au fost acordate de partid în schimbul unor împrumuturi, potrivit cotidianului.

Tony Blair a fost interogat joi de poliție, în calitate de martor în ancheta desfașurata pe parcursul a noua luni.

Poliția înca așteapta sa primeasca mesaje și documente, în timp ce altele au „disparut”, conform The Times. Nici premierul și nici poliția metropolitana din Londra nu au facut vreun comentariu în legatura cu aceasta informație.

Mediafax