Camacho a demisionat

Apropo.ro / 21.09.2004, 09:42
Camacho a demisionat
Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunțat, luni, ca a acceptat demisia tehnicianului Jose Antonio Camacho, numindu-l în funcția de antrenor pe secundul Mariano Garcia Remon. "Comitetul Director a acceptat demisia lui Camacho și a numit un

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a anunțat, luni, ca a acceptat demisia tehnicianului Jose Antonio Camacho, numindu-l în funcția de antrenor pe secundul Mariano Garcia Remon.

„Comitetul Director a acceptat demisia lui Camacho și a numit un antrenor binecunoscut madrilenilor, Mariano Garcia Remon”, a declarat Perez, în cadrul unei conferințe de presa. 

Postul de radio Cadena Ser a anunțat, duminica seara, ca Jose Antonio Camacho și-a depus demisia, iar Florentino Perez i-i-a cerut tehnicianului sa reflecteze asupra acestei decizii pîna luni.

În cadrul conferinței de presa, președintele a refuzat sa raspunda la orice întrebare a reprezentanților mass-media, astfel ca nu a spus daca Real va cauta un înlocuitor pentru Garcia Remon.

 Florentino Perez a precizat ca Jose Antonio Camacho va ramîne în cadrul gruparii madrilene. 

Fost antrenor la juniori la Real Madrid, Mariano Garcia Remon, fost portar în anii ’70, a mai pregatit echipele Sporting Gijon, Albacete, Las Palmas, Salamanca, Numancia și Cordoba, din diviziile inferioare.

Mediafax